Hogyan tudnám a negatív gondolataimat kizárni a fejemből? Részletek lentebb.
szemelyes segitseget kell kerned ehhez ha egyedul nem megy
a gondolkodas valtoztatas nem pillanat fuggvenye ha van ra idod akkor orakat is "meditalhatsz" ezen
hogy "hogy az ejszakai szellentes termeszetes" "ejszaka nem szukseges felpuffadnom"
"hajam eros es egeszseges marad"
nem a szavakra kell osupontositanod hanem amiket jelentenek
persze eleg lenne mindent termeszetesen, egeszsegesen, es egyszerun venned, de az ami neked nem mehet
A Néhai Álmumk Lehet SZépen Egyszerre X MEGvalósul és OLDJA a belső feszültséget.
ennek gyakrolása feltétele a maximális elengedettség, és bizalom.
Gondolom, ezt hiányzik a részedről a párod felé. Természetesen más módja is van ennek megoldására, de nyílván a legjobb, a legkézenfekvőbb módszer közöltem a nagybetűk összeolvasásával.
A hajhullástól való félelem sem oldódik meg, ha nem szeretnél kopasz lenni. Hihetetlen módszer, de 100% garantált hatékonysággal oldódna félelmet a hajhullástól, minden misztikus feelinget mellőzve, ha teljesen kopaszra nyíratkoznál (baseball v. vmilyen sapit viselhetsz a folyamat alatt)
A nőgyógyászodnak említsd meg, hullik a hajad.
A pukizásról és a fingásról. Nagyon sok történetem van. A nagyim kiengedte mindig, nagy húsevő volt, "vasgyomor" volt a beceneve. Apa is fingott (ja a nagyiénak nem volt hangja), Tehát apu bőrradírnak hívta a fingot.
A nagyi mesélte, hogy a bálban volt egy ifjú udvarlója, visszatartotta, és meghalt. Ez nem vicc, ez metángáz. Tehát a vékonybele elpukkant. A dolog legszomorúbb része, hogy a szerencsétlen a szó szoros értelmében kifongott, úgyanis a záróizmokat akkor már nem szorította.
És nem egyszer hallottam, hogy inkább ®ez® jöjjön ki, mint a mentő.
Alföldön születtem, sokáig ott nevelkedtem. Soha nem fingottam. Majd egy új földrész dimbes-dimbos. Új baráto közt akadt egy-kettő ilyen fingos...a jelenlétemben ezt tiszteletlenségnek éltem meg, sértésnek, hogy ennyire elengedi magát. Egy szó, mint száz, nagyon neveletlenek a városi gyerekek, és olyan gyengék, mint a kacsafos, de hangosan fingolászni azt tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!