Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vonzás törvénye/pozitív...

Vonzás törvénye/pozitív megerősítések. Nagyon rosszul csinálom?

Figyelt kérdés

Ábrahám tanításait hallgatom minden nap Luis Hay és Esther Hicks tolmácsolásában. Hiszek a teremtő Erőben, az Úrban és optimista, jó embernek tartom magam.

Tudom milyen ha az ember tele van negatív gondolatokkal, sajnos megtapasztaltam. Ha nem is segít semmi másban csak abban, hogy nap mint nap jó kedvem legyen, hogy az emberek negatív hatása ne tudjon hatni rám, legyenek barátaim, már megéri. De úgy érzem nem megy. Nem érzem magam jól a munkahelyemen, kirekesztenek a kollégáim, nem fogadnak be. Nagyon lassan telik az idő és szinte fizikai fájdalmam van, hogy ott kell lennem. Nagyon szeretném bevonzani az új munkahelyet, egy olyan helyet ahol tényleg jól érzem magam. Nagyon szeretem a munkám, de itt a jelenlegi helyemen nem tudom átéllni a munka örömét.

De büntudatom van, mert tele vagyok keserűséggel a munkahelyem miatt. Fog ez így működni valaha?

2017. jún. 2. 17:53
 1/8 A kérdező kommentje:

Pályáztam több helyre. Mást nem tehetek.

Mindig is optimista ember voltam, de most csak keserűség és fáradtság van bennem. Hajnalba fel ébredek és szorongok. Reggel nagyon fáradtan megyek be. Nem szól hozzám senki, én pedig már feladtam, hogy beszélgetést kezdeményezzek.

Már már azon kapom magam hogy sírva fakadok. El kell mennem innen amint lehetséges.

Próbálom alkalmazni a pozitív megerősítéseket, de tele vagyok keserűséggel. Mit tegyek, hogy elengedjem ezeket a negatív gondolataimat?

2017. jún. 2. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Van itt néhány hasznos tanács számodra, mazsolázz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Üdv R

2017. jún. 2. 19:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. A 21es az jó.

Nem vagyok nagy igényű, csak egy olyan helyet szeretnék ahol végezhetem a munkám és nem gátolnak, nehezítik azt meg. És még annyi a kívánságom, hogy ne rekesszenek ki. A kolléganőim főnökösködnek velem, csak azért mert ők voltak itt előbb. Én nem tudok ennyire negatív légkörben dolgozni.

Az előző munkahelyemen ellenőrzéseket folytattam le, statisztikákat, bevallásokat csináltam, intézkedtem, eljártam a cég ügyeiben. Most nem csinálhatom. És ebbe belebetegedek.

2017. jún. 2. 19:30
 4/8 Fish1 ***** válasza:
100%
A vonzás lényege nem csak a pozitív gondolkodás, hanem a gondolatok felruházása érzelmekkel. Amikor elképzeled az új munkahelyet, akkor tegyél mögé érzéseket is, mert sima gondolatokkal nem fogsz tudni teremteni. Ezen kívül, amit Hicksék is hangsúlyoznak, hogy nem mindegy, hogy a teremtést hogyan csinálod: ha a hiány állapotából nézed a dolgokat, akkor továbbra is a hiány állapotát teremted újra. Vagy ha nagyon görcsölsz valamin, akkor ugyanez történik. Amikor elengeded a gondolatokat és bízol a dolgok pozitív kifejletében, akkor kezd el megteremtődni.
2017. jún. 3. 03:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon. A törtènet sokkal mèlyebb tulajdonságokon alapul. A lètezès egysègènek ès látszólagos elkülönültsègènek megèrtèse (lásd: èn,te,ő,mi,ti,ők,ez,az,amaz. Tehát minden ami jelentèssel bír, mondjuk fa, látszólagos elkülönültsèget mutat.

A fókusz kèpes megváltoztatni az állapotot. Ha kèpes vagy több ember figyelmèt egy viharra irányítani ès rajta tartani, vagy a viharrol szerzett tapasztalataikra, hamarosan vihar keletkezik. Ha beszèlsz a pènzről ès önmagadban valamint "másokban" felèbreszted azokat az èlmènyeket, mikor pènzük volt ès boldogok voltak, miközben kiküszöbölöd valahogyan, hogy ne èrezzenek hiányt, pènz áll fog a birtokotokba kerülni.

2017. jún. 3. 11:20
 6/8 anonim válasza:
Ábrahám tanításai azt is mondják, hogy ne szidd magad, ha negatív érzéseid vannak, mert a negatív érzés is jó dolog, hiszen jelzést ad számodra, és nem érezhetnéd szarul magadat, ha a teljes éned nem lenne olyan csodálatos, amilyen valójában. Persze ezt könnyű mondani, és már nehezebb megfogadni, de mindenesetre mindig hangsúlyozzák, hogy ne legyél szigorú magaddal, és azt is szokták mondani, hogy fogadd el a fokozatos érzelmi lépéseket, ne akarj nagy ugrásokat tenni, mert a jelenlegi állapotod valószínűleg nem fogja megengedni a nagy ugrásokat. Ismered a lendülettel kapcsolatos hasonlataikat? Tudod, amikor azt akarják elmondani, hogy amikor nagy a negatív érzés lendülete, akkor nagy esély van rá, hogy egy pozitív megerősítés, és a tiszta pozitív gondolatok nem fognak működni, mert egész egyszerűen le fognak pattanni rólad. Akkor használd a pozitív szavakat, amikor érzed, hogy hatásosak. Válaszd ki azokat a gondolatokat, amik adott pillanatban egy kicsit enyhítenek az érzéseiden. Van az a tanácsuk, hogy találd meg a jobb érzést keltő gondolatot, ami nem biztos, hogy adott pillanatban a világ legpozitívabb gondolata, hanem egyszerűen csak azt jelenti, hogy egy kicsit jobb, mint amit eddig gondoltál. Ők ezt persze jobban el tudják mondani mint én, meg ha ismered, akkor te is tudod ezeket, mindenesetre szerintem fontos megérteni, hogy az érzelmi változás lépésről-lépésről, fokozatosan tud létrejönni. Egy kicsi itt, egy kicsi ott, és amikor "visszaesel", ne szidd magadat.
2017. jún. 10. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
26%

Nem fog működni, mert nem lehet egyszerre a Jóistenre is, és egyszerre egy ezoterikus tanítóra is hallgatni (Ánrahám).

Nincs szükséged a "bevonzásra", ha bízol a Jóistenben.

Sőt, tovább megyek, egyél rendes, lelkedet tápláló "lelki" eledelt és hagyd el a cukordömpinghez hasonló ezoterikus tanítást! :)

Szerintem elrontottad a lelki gyomrodat és hála Istennek jelez Neked, hogy elege van Ábrahámból.

"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam."

Ne tévelyegjetek szeretett atyámfiai! Minden jó adomány és tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.

Hidd el, visszatér a lelki békéd:) és kiutat találsz ebből a nehéz helyzetből:)

2017. jún. 11. 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Abrahamèk arra próbálnak megtanítani, hogy tudatosítsd a szívcsakrád. Amikor az "örvènyedben vagy" ès jól èrzed magad akkor ez az energiaörvèny nyitva van. Amikor az nyitva van elkezdődnek a látható világon kívűl is zajlani a dolgok.
2017. jún. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!