Melyek azok az animék, amelyeket evés közben nem ajánlatos nézni?
Corpse party - the tortured souls.
Made in Abyss (legalábbis az első évad kb közepétől).
Ousama game.
(Itt-ott a Psycho-Pass első évad esetén is lehet -finoman szólva- groteszk...)
Én nem találtam még ilyen animét.
De amúgy élőszereplőst se. Én simán ettem a fűrész alatt is, ahogy a Dr. House alatt is.
Animében a vérengzés általában annyira túl van tolva, hogy számomra komolyan vehetetlen, és kicsit sem hat meg. Egy kivétel a Shoujo Tsubaki, ezt tényleg nehéz nézni.
#2 Szerb film megvan?
Látni nem láttam, hallani hallottam már róla, de az alapján amit hallottam, szintén tudnék alatta enni.
Friss? Akkor vették ki a sütőből?
Kinek milyen a gyomra.
Az Ousama game tényleg erős gyomrúaknak való.
Ott a Redo of healer is
Vagy az Umineko no naku koro-ni
Nemtudom mostanság milyen gyenge gyomrú és idegzetű emberek vannak de én akármi közben tudok enni nem zavarnak az ilyenek.
Sokszor inkább azon vagyok kiakadva, hogy beharangozzák nagyba, hogy úristen csak erős idegzetűeknek, felkavaró meg stb aztán sehol semmi.
SPOILER! (Azt nem árulom el, melyik animesoriból, ki lehet találni, aki végigolvassa a válaszokat.)
Az erős gyomrúaktól kérrdezem: bélsár, széklet, vizelet, valamint genetikai kísérletnek alávetett gyerekek, akikből félig állat lesz, illetve szörnyek? Majd pedig gyengéd érzelmektől vezérelve az egyik eltorzult gyermek törődik a még rosszabbul járt gyermek lelkével, és próbálja életben tartani úgy, hogy eutanáziát se lehet kivitelezni a sokat szenvedő másikon, mert megölhetetlen és csak szenved, és szenved... Amely meghatóan van ábrázolva...
Majd betévednek a pokol mélyén egy gyermekkereskedő városkába, ahol a gyermekhús és a gyermek lelke az egyik legkelendőbb árucikk... És mindezt hétköznapi természetességgel előadva.... kilógó belek közepette, amikor is a kígyószörny kímért lassúsággal szippantja ki a torz gyermek végtelenségig újratermelődő bennsőségeit, mely során képtelen belehalni a szenvedésbe, hanem a végtelenségig szenvedésre van ítélve...
Ainek bírja a gyomra az ilyet is evés közben, annak talán lelke sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!