Ilyen animék még?
Rising of the shield hero
Tensei shitara slime dattaken
Grimgar of Fantasy and ash (Sokan mondják hogy hasonlít)
Danmachi
Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku
Accel World
Konosuba
Arifure
De ha nagyon szereted az ilyen fajta animéket akkor keress rá, hogy "Isekai" azok pont azt célozzák meg amit keresel.
Remélem tudtam segíteni. Én is szeretem az ilyen fajta animéket ^^
18/L
Isekaiok igen, de én konkrét olyat kerestem amikor játékba kerültek :D
Danmachi nem egészen ilyen, néztem de az utolsó 2 évad nekem már kissé uncsi, Arifuertát láttam, nagyon tetszett. Shield Hero 1. évada valami isteni volt, a folytatás már kevésbé. A többit nem nagyon, de szerintem a Grimgarral fogom kezdeni, köszi a segítséget ^^
Ha tényleg kifejezetten olyan isekai érdekel, amely konkrétan gamer anime, virtuális valóság, mint a SAO, akkor az első által említettek közül az
Accel World
ilyen.
A világ jelenleg (egyik?) leggazdagabb embere Elon Musk, ő találta fel a Neura Link-et. Az Accel World már 2012-ben erre épített, amikor még híre hamva nem volt a neura link-nek. Nyilván minden anime, meg általában a filmek a világban valamiylen szinte progpaganda okén, köztudat formálása okán is olyanok, amilyenek, ezek a virtuális valóságot utánzóak meg pláne. Transzhumanizmus. Egyre inkább géppé akarják tenni az embert, mint az Accel World-ben, vagy mint a SAO-ban, ahonnan nincs kilépés, nincs visszaút. Hacsak nem áll ki az ember a természetes ökológia fennmaradásáért. Mi emberek nem gépnek születtünk. Ez a dolog jobb volna, ha csak az animékben, és a képrenyőn játszható játékok formájában maradna meg, ez a véleményem. Maga a neura link egy mézesmadzag, egy csapda! Tényleg nem lesz visszaút onnan...
Ha konkrètan olyan kell ahol tènylegesen egy játèkban vannak (a játèkra alapozó isekai-ok nagy rèszèben a játèk világa "valósággá" válik amikor átkerülnek)
Akkor mèg a Bofurit tudom ajánlani, ott vègig egy virtuális valóságú játèkban vannak, mellette meg èlik a normális èletüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!