Gasztronómia témájú animék/mangák?
Előző vagyok
hogy normális választ is adjak:
Bonjour koiaji patisserie (Bonjour sweet love patisserie)
Shokudeki no soma (Ni no sara, San no sara)
Amaama to Inazuma
Koufuku Graffiti
Yakitate!! Japan
yumeiro patissiere
Valamennyire Gin no Saji
Isekai Shokudou
nemtudom pontosan milyen érdekel de ezek elvileg "főzős" animék
3
én eljutottam a 2. évad végéig és úgy is borzalmas volt nem éri meg vele szenvedni xd.
Ez kifejezetten szakácsos:
Emiya-san Chi no Kyou no Gohan (ONA, 2017-2019) { 013x013perc , animeaddicts hu}
Olyan is jó, amelyben szerepel szakács, éas csak mellékes a főzés? Jó kis anime, hamarosan a végére érek, NEET-ekről szól, némileg a Death Note és a Durarara kombója:
Kamisama no memochou.
Ha már itt tartunk, a
Durarara
animében is van egy szakács, sőt, a 6. rész körül kiderül, hogy nem csak állatokat süt meg...
Ez viszonylag újabb és japán édességekkel foglalkozik:
Deaimon
MAL-on írdd be a gourmet kulcsszót!
myanimelist.net
Nálam 118 darab ilyen animét ad ki, tehát nagyjából étkezéssel, éttermekkel kapcsolatosat:
Vagy ha regizel az
animeaddicts.hu
oldalra, ott az "ismertetők" főmenüben találsz egy "témák" almenüt. Katt. Kiválasztod a "gasztronómia" kulcsszót, és leokézod.
Nálam 234 darab (rajongói felirattal rendelkező) animét adott ki erre (felirat nélkül sokkal többet), bár meg kell mondjam, egy részük csak érintőlegesen gasztronómiai.
A MAL-os találatok talán behatároltabbnak tűnnek egyébként.
Food wars!
Kaichou wa maid-sama talán, ott a főszereplő lány pincér egy maid-kávézóban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!