Most fogok először mondoconra menni, de nem tudom, hogy mit vigyek?
Elsőnek pénzt vigyél
Nem baj, hogy nem láttál. A Naruto-nál amúgy is csak jobb animéket találsz (inkább a mangájával tegyél egy próbát)
A Naruto mainstream anime. Értsd: fősodratú, de lehetne sorolni hosszasan az ilyeneket, Death Note, Attack on Titan, One Piece, Dragon Ball, Tokio Ghoul, One Punch Man stb. Ez nem jelenti azt, hogy "kötelező" animék, amit "mindenkinek látnia kell".
Nem régen kezdtem el animézni, nyilván ezért az én véleményem a régi motorosok szemében finoman szólva is megmosolyogtató lehet majd de... animézni ízlés dolga. Ha az ember nem szereti a teszem azt a neverendingshounen animéket (khm, pl:Naruto) akkor: nem fogja nézni. Gyengébbek kedvéért akik szövegértelmezésből szolidabb osztályzatot kaptak/kapnak irodalom órán: ezzel nem azt írtam, hogy a Naruto (vagy a fent megemlített bármelyik anime) rossz lenne! Azt írtam: nem tetszik a stílusa, ezért nem nézem. Ettől még lehet jó, sőt, nem véletlenül lett mainstream, megítélni nem fogom de nem is tudom, mert ahhoz nézni kéne, de nem nézem, ugye... Voltak, vannak és lesznek mindig olyan tartalmak (nem csak animére gondolok most), amik az emberek egy részét nem fogja tudni megszólítani. Bár akinek szövegértelmezési gondja van, sorokkal ezelőtt kicsúszott a kanyarban és ezeket a szavakat már nem olvasva írja a privát választ azt bizonygatva, hogy a Naruto jó és én hülye vagyok mert nem szeretem... 😀
Na, nem megyek a Mondocon-ra, valószínűleg sose fogok, viszont én emiatt nem érezném rosszul magamat, mert nem láttam a Naruto-t. Na, bumm, mi van akkor? Semmi. Láttál helyette viszont mást, rejtett gyöngyszemeket, méltatlanul kis ismertségű animéket, amik a te ízlésednek megfelelőek és amik kellemes érzéseket, emlékeket, mély gondolatokat keltettek benned. Szerintem erről szól az animézés. Nem lógsz ki a sorból.
Első sorban magadat :P
Egy közepes tasi, pénz (főleg, ha akarsz venni dolgokat), innivaló alap az oda-vissza útra, reggelizz (ha nem szoktál), kaja-innin ha spórolni akarsz és nem helyben megvenni.
Teló fullra töltve. Ha vacak az akku akkor powerbank.
Ha van rendes fényképeződ azt is viheted.
Meg ugye alap:igazolványok stb.
Nekem az alapok elférnek 8 x 32 x 28-as táskámban.
+összehajtott tasi vagy zacsi a vásárolt cuccoknak.
Nem kell túl spirázni.
Ha cosplayezel annak ugye külön tasi akár (már ami belefér xD kardok nem igazán).
Attól függ mekkora és mennyire sérülékeny.
Ui. : no para. Pl naruto nekem nem jött be, de vagy 1000 másik animét láttam.
Nem kell mindig a "tömeg alaphoz" igazódnod, megfelelned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!