Szerinted jó lenne megcsinálni animébe a Jurassic park-ot?
Jurassic World: Camp Cretaceous címen fut, lassan jön az 5. évad, végig magyar szinkronnal meg lehet találni.
Olyasmi kivitelezésben ahogy a 6-os is írta én nagyon adnám.
Viszont ha a már meglévő filmeket “animésítenék” annak nem sok értelmét látnám. Olyan érzés lenne mintha csak egy újabb bőrt akarnának lehúzni róla. Legfeljebb az első JP filmet anime verzióban megnézném mert azért az mégis csak az A Jurassic Park :D
A Velociraptor sem akkora, mint ahogyan a JP-ben volt. Azóta is követik azt a trendet. Szimplán azért, mert mégiscsak ijesztőbb egy ember nagyságú húsevő, mintha kb fel akkora volna. Az emberek már megszokták a jelenlegi verzióikat a dinóknak. Talán nehezen emészthető volna sokaknak a tollas dinók megjelenése. Hiába a tudomány állása szerint ez a valószínűbb.
Én a Krétakori tábort is nézegettem, de a 3. évadnál megakadtam. Kicsit unalmas lett számomra. De alapból nyitott volnék akár egy dinós animére is. És nem kéne feltétlenül Crichton-hoz igazodnia. Akár egy teljesen új sztori is lehetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!