Mi volt eddig a legrosszabb anime, amit végignéztél?
Figyelt kérdés
Nekem ez:
Somali to Mori no Kamisama
2022. máj. 24. 23:04
11/17 anonim válasza:
Vampire knight.
A lehető legroszabb volt a befejezése, ráadásul mivel elég régi az anime a grafikája meg a minősége sem a legjobb.
12/17 A kérdező kommentje:
Na ez meglepett. A Vampire Knight nekem tetszett.
De úgy tűnik, másoknak sem tetszett, mert 3. évad már nem készült. A manga ugyanis a 2. anime évad után is megy, szóval lehetett volna folytatni.
2022. máj. 28. 16:03
13/17 anonim válasza:
Számomra egy olyan anime az, amiért a legtöbben teljesen oda vannak, szóval tuti le leszek pontozva. XD Death Note.
14/17 A kérdező kommentje:
Imádom a Death Note-ot, de felpontoztalak.
2022. máj. 28. 17:38
15/17 anonim válasza:
Sok ilyen "művészi" hülyeség "animét" néztem amik ilyen egykét percesek, vagy 1 részesek, de ami rendes komolyan gondolt azok közül szerintem a Platinum End volt a legrosszabb
16/17 A kérdező kommentje:
A Platinum End végignézése nekem tervbe van véve. Jó kis ajánló a kommented xD
2022. máj. 29. 20:35
17/17 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem nem sokból maradsz ki ha nem nézed meg. Az alap koncepció jó volt, a végefelé tetszett egy karakter miatt, de amit a közepe annyira rossz volt, csak azért tudtam végignézni, mert hárman néztük haverokkal es közbe elfaszkodtunk, hogy mennyire rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!