Melyik az általad nézett legrosszabb anime? Miért tartasz ki mellette?
A day before us
OLYAN... rossz nézni ahogy szenvednek. De szeretem kínozni magam...
Shojo Tsubaki
NAGYON rossz volt, de fogadtunk a barátnőmmel, hogy nem tudom végig nézni... lehet nem kellett volna
Boku no Pico-shotacon
Sword Art Online-Vagy a szerelmi szál teljes hiányában kellett volna folytatni, vagy az 1.évadnál kellett volna abbahagyni.
Idolos,háremes animék-nulla történet és minden női karakter,csak a játékbaba szerepet kapja.
Akame ga Kill-.....Értelmetlen halálok tömkelege.
Oreimo-húg-bátyj kapcsolat..Ráadásul a húg az idegesítő is.
Nisekoi-szenvedés volt az egész, főleg a manga befejezése
Fairy Tail-elpč💲âsodott az egész, meg a legidegesítőbb karakter is itt található,számomra.
Gunjou no Magmel-1.,2.rész még tetszett,utánna meg hát nem is tudom mit mondjak erre....
Seven Deadly Sins-Teljesen megutáltam az animét egy karakter miatt,Elizabeth. Annyira ellenszenves a csaj és ráadásul főszerepben van,hogy egyszerűen elszívja az összes élvezetet,ami az animében található.
Citrus-Unalmas és kifejezetten nem elfogadható megoldást találtak,arra hogy közelebb kerüljön a 2 karakter egymáshoz.
Happy Sugar Life-Nem hoz konkrétan semmit. Ráadásul a vége botrányos.
No game no life-megint a kishúg x bátyj kapcsolat
Netsuzou Trap-Ehhez nem is fűzök semmit...
Ousama Game-eleve logikátlan dolgon alapul és a kivitelezés is szörnyű.
AoT
Sword Art Online
Naruto
Bleach
Kuroshitsuji
Elfen Lied
Excel Saga
Vampire Knight
Nem tartottam ki mellettük, mert egyiket sem bírtam végignézni.
Látva ezeket az anime címeket. Innen kb. még senki nem látott igazán rossz animét. :DDD
Menjetek szépen és nézzetek meg egy Ex-Arm-ot, aztán innen kb. minden anime sokkal jobb lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!