Melyik az általad nézett legrosszabb anime? Miért tartasz ki mellette?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 17:04
11/17 anonim válasza:
Hack//sign-t sokan mondták nekem hogy ez milyen jó stb. gondoltam kipróbálom. Pár részt végig kínlódtam de nem bírtam. Hihetetlenül unalmas az egész. Kicsit utána néztem valóban magasa pontszáma ennek a förtelemnek nem tudom érdekes ízlése van az embereknek
12/17 anonim válasza:
H2O: Footprints in the Sand, ekkor ökörséget egyszerűen még nem láttam. Azért tartottam ki, mert látni akartam, mi lesz belőle és vártam a katarzist, amit elvileg adnia kellett volna. Legelpazaroltabb időm valaha, amit erre szántam.
13/17 anonim válasza:
Diabolik lovers - Nagyon sokan istenítik, miközben csak egy üresfejű lány szenvedése 2. évadon át. A lány olyan szinten buta, hogy már fáj. A fiúkról meg ne is beszéljünk... (hárem anime, tudniillik)
14/17 anonim válasza:
Számomra nagyon meglepő, hogy istenítik. :/ Eddigi tudásom alapján azt hittem, ez a hárem animék legalja :D (Mondom ezt úgy, hogy ez a kedvenc műfajom és azért a többségét láttam/ismerem ezeknek)
15/17 Attilllllla válasza:
Aho girl. Ahogy ezt megnéztem éreztem hogy pusztulnak el az agysejtjeim. 😂
16/17 anonim válasza:
Nekem amúgy a H2O: Footprints in the Sand tetszett. :D
Számomra a Sukitte ii na yo volt eddig a legrosszabb. Sabloncunami, unalmas és idegesítő karakterekkel.
17/17 anonim válasza:
Elfen Lied vagy a Loveless a legrosszabb, amit láttam (tartalmilag).
Amúgy a Shoujo Tsubaki kiemelkedő, csak sokan nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!