Miért ennyire népszerű a GTX 1050 Ti, ha egyszer az egyik legrosszabb választás az RX 570 mellett?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 18:59
1/5 anonim válasza:
Mert a sok kis hulyegyere intel+nvidia fan! És azt hiszik , hogy az 1050 ti erősebb meg , hogy az amd egy szar. Nekem rx 580 4gb-m van egy Ryzen 5 1600X mellett és jól jártam vele. Jobban mintha vettem volna egy i5 8400-at mellé egy gtx 1060 3gb-t!
2/5 szántóvető válasza:
a bányászláz idején az rx 570 horror áron volt elérhető,ha lehetett egyáltalán kapni..aki nem akart 100 ezren felül költekezni annak az 1050ti maradt az egyetlen választási lehetőség az új kártyák közül.
3/5 anonim válasza:
Mert bent van az Nvidia GeForce GTX +Tinanium a nevében, jobb marketingje mint a konkurensnek.
4/5 anonim válasza:
Egyszerű: jelenleg az Intel + NVidia a "menő"
(nem az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!