Ezek voltak:
SAO
Naruto
Bleach
Elfen Lied
Kuroshitsuji
Nana
Paradise Kiss
Vampire Knight
Okot ezret tudnék mindegyikre külön-külön írni, de akkor itt kisregény lenne. XD
Ha nem válogatok a típusok között:
Yo! Daitouryou Trap-kun
Ha csak a sorozatok:
Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria
Azért ezek a legrosszabbak, amiket eddig láttam, mert ezek a legrosszabbak, amiket eddig megnéztem.
strike the blood, kb. 5 rész után jöttem rá, hogy kár volt belekezdenem
vampire knight, a főszereplő csaj nagyon irritáló, viszont lehet, hogy egyszer befejezem zero miatt
School days.
Sokat hallottam előtte róla, tök máshogy képzeltem el. Nem bírtam se a szereplőket se a történetet se semmit. De legalább végignéztem szóval hozzáadhattam a listámhoz :D
1-es vagyok.
AoT-t még ideírom. Borzalmasan hype anime. Az első évadot sem bírtam végignézni, annyira irritált és untatott. A grafika ronda, a karakterek idióták, a történet elcsépelt. Inkább néztem mást, ami lekötött.
9-es, pár kedvencem:
Wolf's Rain
Fullmetal Alchemist
Monster
Dr. Stone
Ayashi no Ceres
Gilgamesh
Kyou Kara Maou
Juuni Kokuki
X TV
Witch Hunter Robin
Princess Tutu
Fushigi Yuugi
Clannad
Boku Dake ga Inai Machi
Tényleg csak pár favorit. De nem értem, miért kéne magyarázkodnom. Attól, mert neked ezek a kedvenceid, amiket én nem szeretek, még nem vagyok rosszabb ember nálad. Neked mik a kedvenceid?
1-es és 8-as voltam. Ja, nyugodtan pontozzatok le, nem fog érdekelni. XD
Ja, + a hack://Sign, amely sokkal érdekesebb, mint gyenge minőségű koppancs unokatestvére, a SAO. Bár sajnos a hack://Sign már kevésbé ismert, mert nem hype anime és régi is. ^^
Lehet ezt is lepontozni, kedveskéim! Melyik animét ismeritek az általam felsoroltak közül? :)
Ja, és további kellemes szájkaratét kívánok! Sajnos én abban nem vagyok világbajnok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!