kérdező most is kapni fogsz érte!!! ":DDDD
és egyszerű a képlet! hagyd ki a fillereket! (kivéve az anime canon de elég be írni hogy naruto shippuuden filler list)
ki adja az összes olyan részt ami canon filler és anime filler
ha kihagyod a fillereket akkor nem lesz unalmas és vontatott! én nem rég néztem meg fillerek nélkül és tényleg ég és föld volt a különbség!
látod ezért kapsz fejmosást mert "naruto gyerek kalandjai" én aki látta már 2x bátran ki merem állítani hogy a story egyre komolyabb ás komolyabb ahogy az idő telik és komolyabb filozófiai kérdések is vannak benne főleg ami a bosszú és megbocsátást boncolgatja
őszintén meg kérdem melyik az a nem gyerek kaland anime ami most leköt?
25 a naruto már 20 éve megy hidd el a hype-nak rég vége van... ":D
az ushio to tora meg valamivel könnyebb sokkal rövidebb viszont egy kis harag van mert as story elég rövid még is volt benne 1-2 olyan dolog ami figyelmetlenségből lett össze visszaság...
Naruto. Haverom próbált rávenni, hogy kezdjem el nézni, mutatott is belőle AMV videókat, de azóta is hidegen hagy. A történet, és a szereplők, de maga a világ is..Érdektelen számomra. Ezt úgy írom, hogy az első 120-130 részt láttam 15 éve.
Aztán ott van még a The Rising of the Shield hero,ami igazán jól indult, de amikor megjelent az a csirke még az első évad elején.. Azt hinné az ember, hogy a történet kezd izgalmasabb, és érdekesebb lenni a részek előrehaladtával, erre bedob egy ilyen ovisoknak szánt hülyeséget. Abba is hagytam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!