Mi volt eddig a legrosszabb anime, amit végignéztél?
Nekem ez:
Somali to Mori no Kamisama
Leg-et nem tudok mondnai, volt néhány rossz, amit végiggyűrtem, csak minek gyűrtem végig...
Írhatnék pár rosszul sikerült sorit, de próbálom keresni rájuk a mentséget.... így valóban rossz animemozikat említek inkább.
Blue gender. (A sori se fogott meg sokal jobban, azt félbehagytam.)
Gantz O (Detto, bár a sorit sokáig húztam, aztán félúton kampec. Jó az alapötlet, aztán valahogy erőltetetté vált számomra.)
Higashi no Eden - Movie 1 (a többi mozit meg se néztem, előtte viszont a sorit végig láttam az egész jó volt, bár nem nagy szám. Ez a moziverzió, amit láttam, kong az ürességtől...)
Hoshi no Koe (Nem árulom el, ki a rendezője, mert tényleg egy zseni, de ez a korai, egy részes alkotása katasztrófa, főleg hogy extrém rondán ötvözte a 3-t a 2d-vel ,de az tényleg kifejezetten hányinger és ízléstelenség...)
Tantei wa mou, Shindeiru.
mondjuk akad pár, amit az utolsó két epizódnál dobtam...
Nehéz megmondani melyik a legrosszabb, de valamelyik ezek közül:
Pupa
Tenkuu Danzai Skelter Heaven
Docchi mo maid
Azt én az első rész után dobtam.
Hmmm nekem sok van amit dobtam így nehéz megmondani melyik a legrosszabb.
De ha stílust kellene mondani akkor a széthypeolt, tonnaszamra gyártott isekai animeket nem hogy egyből dobom de le se töltöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!