Megjött újra a kedvem animét nézni:) vannak olyan animék ami egy lányról vagy fiúról szól és félénk vagy kevésbé népszerű, valami ilyesmi? Nem szuperhősös meg harcos..stb, hasonló érdekelne mint a watamote
Kb. az összes középiskolás anime valami félénk srácról szól, aki valahogy szerelmi ügyekbe keveredik. Szóval ebből sok van.
Bár én nem ismerek sok animét, de a Jaku-chara Tomozaki-kun kiemelkedő ebben a műfajban, szerintem. A srác egy balfék alak, de legalább fejlődni akar, és lényegében erről szól az anime, hogy egy népszerű lány az életvezetője lesz, feladatokat ad neki, ő pedig azt tanulja, hogy kell játszani az életet (az élet = játék hasonlaton alapul a történet).
1# nem ertek egyet az elso sorral.Sztem a legtobb animebe pont hogy a csaj felenk
-Say "i love you"
-My little monster(de ott inkabb zarkozott a lany nem felenk)
A lényeget már megírták, további példák:
kimi ni todoke (Főleg a lány a félénk).
ijiranaide nagatoro san (A srác félénk, iskolai).
doukyonin wa hiza (A srác félélnk, de ő otthonülő szocfőb hikikomori, nem képes szocializálódni rendesen, viszont egy cica lesz a társa, meg elkezd ismerkedni vele egy állateledel boltos csaj).
Félénk lány egyre könnyebben barátkozik a suliban:
Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu (2019)
Orange is talán ide sorolható
(4)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!