Melyik a legtúlértékeltebb anime?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 17:42
21/27 anonim válasza:
Demon Slayer
Ousama Ranking
Code Geass
Angel Beats
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
AnoHana
Mushoku Tensei
Vivy: Fluorite Eye's Song
Fruits Basket: The Final
23/27 anonim válasza:
Szinte az összes. Nem tökéletesek, és úgy beszélnek róluk mintha tökéletesek. A legtöbbnek rengeteg hibája van, és az elvakult rajongók hibátlannak látják a művet. Nem hiba, hisz minden ember túlbecsül olyan dolgokat ami közelse tökéletes. Animék terén én a Steins;Gate-el vagyok nagyon elvakult. Senki se tudna nekem elmagyarázni, hogy nem hibátlan az. És én se a másikat ugyanerről. Rendjén van, hogy túl vannak értékelve dolgok. Majd jön a következő.
24/27 anonim válasza:
Jujutsu kaisen, Tokyo Revengers
27/27 anonim válasza:
Tokyo Ghoul. Hogy nem írta még senki? Szálanként téptem ki a hajam, miközben néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!