A Fullmetal Alchemist jó anime?
Igen.
A 2009-est ajánlom először, az az eredeti sztori (mármint ez követi a mangát). Utána megnézheted a 2003-ast is, az depresszívebb, de jó, csak máshogy jó.
Mindkét változatát imádom, szerintem mindenképp nézz bele!
#1 jól mondja, a 2009-essel kezdj, de nekem a 2003-as is nagyon tetszett, vétek lenne kihagyni.
Mindkettő másmilyen. A Brotherhood-ban (2009) több az akció és végig a mangát követi, illetve a hangulata is vidámabb. A sima 2003-as pedig kicsit lassabb tempójú, szomorkásabb az animáció régebbi és nem is követi a mangát. Ennek ellenére viszont engem teljesen beszippantott. Van egy varázsa amit a Brotherhoodos változat nem pótolhat, mindenképp érdemes megnézni! Ja és a soundtrack-ok/zenék is zseniálisak mindkét sorozatban (főleg a 2003-as verzióban de ez csak szerintem)!
Remélem tudtam segíteni valamennyit :)
A sztori akkora népszerűségnek örvendett, hogy amikor 2003ban az anime elvált a mangától, a rajongók kikényszerítették a mangahű 2009es változatot.
Ilyenre elég kevés példa volt azóta is. Ez alapján dönts el, mennyire lehet jó. (Az. Nézd meg. Nem bánod meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!