Melyik a legtúlértékeltebb anime?
A battleshonen és isekai dolgoktól eltekintenék, mert túlhypeoltak ugyan de senki sem akarja őket mesterműnek beállítani.
Ez sokaknál ki fogja verni a biztosítékot és tárt karokkal várom a lepontozást de a legtúlértékeltebb anime igenis a Code Geass. Semmiképp sem rossz és sokszor élvezetes anime de hatalmas circlejerk van körülötte akik szerint az mindennek a csúcsa, miközben mindenhonnan összevissza lopkodott sztorielemekkel operál, teli van harmatgyenge mellékszereplőkkel és szégyentelen fanservice jelenetekkel mindenhol. Az is nagyon jól látszik a Code Geass példáján keresztül, hogy egy jó befejezés mennyire meg tudja szépíteni az egészről alkotott véleményünket.
#5 Hát én imádom a code geasst, mert szerintem zseniális Lelouch Karaktere. Imádom Lelouch-t :D
Az viszont egy tény, és undorítónak gondolom én is, hogy TELE VAN CSÖCSÖKKEL ÉS SEGGEKKEL. De miért? Nem tudom felfogni, nagyon undorító. Meg voltak benne tényleg felesleges szereplők, bár ez minden animere igaz, azért mégiscsak zavaró...
Szóval igen, a code geass tényleg túlértékelt, de amúgy nem gondolnám hogy ez a legtúlértékeltebb anime.
Nálam ezt a helyezést holtversenyben nyeri a DragonBall és a Pokémon.
Az első években minden dicséretet megérdemeltek, de már évtizedek óta futnak, már nem tudják hova nyújtani. Önismétlő, üres, sablonos C-kategóriás neverending animék lettek, de a nosztalgiafaktor miatt kínosan sokan alapműnek és kötelezőnek nevezik őket.
Jöhetnek a lepontozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!