A "Mirai Nikki" (Future Diary) volt a 2010-es évek legjobb animéje (+mangája)?
Szerintem nem, de ez csak ízlés kérdése. É bevallom magam is végig követtem mert érdekes volt.
Rengeteget tudok mondani ami nekem sokkal jobban tetszett, akkortól.
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
TIGER & BUNNY
Hunter x Hunter (2011)
Fate/Zero
Durarara!!
Kimi ni Todoke
Gosick
Katanagatari
Arakawa Under the Bridge
Kuragehime
Level E
stb stb
Én az eredeti művet sem tartom nagyra, az anime ahhoz képest pedig durván zanzásítva van. Bizonyos elemei kifejezetten tetszettek pl. a fordulatok a végén, és nem tagadom, az ilyen battle royale dolgok elég izgalmasak. De sajnos több negatívumot tudnék említeni, mint pozitívumot. Leginkább a két főszereplő rontotta el szerintem az egészet, ezenkívül amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy a horror műfaj hangulatteremtő eszközeit borzalmasan használta.
2010 legjobb animéjének a Yojouhan Shinwa Taikei-t mondanám.
Hát ha a fullmetal meg fate zero is kint volt akkor azokkal nem tudja fel venni a versenyt! És akkor még ott van a naruto és bleach szárnyalása
És még lehetne beszélni nagyon sok animerol ami abszolut felülmúlja
Steins;Gate, Madoka, Vinland Saga
Kapásból 3 cím a 2010-es évekből, amivel nem is említhető egy lapon a Mirai Nikki
Objektíven már csak azért se lehet erre a kérdésre válaszolni, mivel ritkaság, ha valaki pont az összes 2010-es animesorozatot látta, végignézte.
Én mindenképp kiemelem az
Angel Beats animesorozatot,
egyszerűen zseniális. Szinte bármelyik műfaj kedvelője az ember, mindenkinek tetszhet, akinek lelke van, érett lelke. Humor, tragédia, slice if life, misztikum, lélektani, drámai, katartitkus, és az akcióval együtt is remek összhangban van, dinamizmussal.
Madoka a másik csúcs abból az évjáratból, elgondolkodtató, kifejezetten filozofikus, lélektani, hangulata is van, valamint a grafikai megjelenítése egyébként viszonylag eredeti, kilóg a sorból az akció jeleneteknél.
A Mirai Nikki anime se rossz, nekem tetszett, bár a manga verziót nem ismerem. Egy picit ilyen tini horror erölködése van, ami rossz pont, azonban ötletes, érdekes, hangulatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!