Melyik lány vagy fiú anime karaktert smárolnad le, de nagyon? Írd le a nemed és korod is mellé, ha nem nagy titok.
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 16:47
31/33 anonim válasza:
Én sem értem miért gáz ha közel a 40-hez animéket nézek. Azt se tudom miért lenne emiatt megbélyegezve bármi is, hiszen rólam nem tud senki (azon kívül hogy válaszoltam a kérdésre).
De leírom a titkot 28. Nekem felnőtt létemre félrecsúszott az éltem. A súlyos pl függőségeim végett valószínű 5-10 évnél már nem élek tovább. Párkapcsolatom már sose lesz. Ha szórakozzak már a hátralévő kis időmbe, úgy ahogy én akarok :D
32/33 anonim válasza:
Egyébként is az anime egy művészet. Nincs olyan film, se semmi - amiben úgy meg tudnák jeleníteni az erőket, érzelmeket, gondolatokat - mint az animékben. Írtam pl a Kaifuku Jutsushi no yarinaoshi-t ami egy igen komoly mű. Szerintem sok kemény valódi filmmel is felvehetné a versenyt. Akkor az ilyen animékkel mi van? A 18+osokat meddig lehet nézni? Amíg 20 vagy 25 nem vagyok? Mert utána már túl öreg vagyok hozzá? Igenis vannak amiék amiket a felnőtteknek csinálnak. Ezt egyszerűen el kell fogadni. Ha meg nem megy, akkor az a te bajod 28 😄
33/33 anonim válasza:
28. Ez tök ugyanolyan, mint amikor egy felnőttnek tetszik egy film/könyv szereplő. Nem gyerekeknek tetszik a Vaják Geralt, meg Christian Grey... Szóval ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!