Melyik lány vagy fiú anime karaktert smárolnad le, de nagyon? Írd le a nemed és korod is mellé, ha nem nagy titok.
Bleach orihime
Konosuba aqua
Darling in the franxx zero two
Yu gi oh tea gardner
Highschool dxd rias gremory
Fairy tail erza scarlet lucy heartfilia
My hero academia kyoka jiro
Dragon ball chichi videl
One piece nami
One punch man fubuki
20/F
Csajok:
Inaban (anime: Kokoro Connect + Kokoro Connect Michi Random)
Iori (ugyanonnan)
Rachel (Satsuriku no Tenshi)
Kyouko (Kamisama ni Natta Hi)
Megakadt a szemem, valaki említette a DeathNote -ból Amane Misa-t. Őt csak simán jól meg... Tiszta kurvás karakter.
F40+
Tomoe- Kamisama Kiss
Anos- nemtom hírtelen a nevét az animének😭
Dazai- Bungou Stray Dogs
innen még Fyodort
Itachi- Naruto shippuden
Ichigo- Bleach
Kyo- Fruit basket
Rengoku- Kimetsu no yaiba
Saiki- Saiki k
Itadori, Megumi, Gojo: Jujutsu kaisen
Eren- Aot
Kuroo- Haikyuu
Kise- Kuroko no basket
Akihiko- Given
Zeref, Natsu- Fairy tail
:3 16/L
Rip van Winkle-t a Hellsingbol meg Tomet a Junji ito collectionbol meg ha kicsit veszelyes is mindketto :D
22/L
Rory Mercury -Gate
Nagatoro-san
Nishimiya- Koe no Katachi
Nino Nakano- The Quintessential Quintuplets
Yumeko- Kakegurui
Takagi-san
22/F
Fiu vagyok
Sakura-Naruto
Naruto-Naruto
Itadori-Jujutsu Kaisen
Kugasaki-Jujutsu Kaisen
28-as
nagyon sok animének felnőtt célközönsége van, és noha fiktív karakterekről van szó, felnőttek számára jelenítenek meg vonzó tulajdonságokat, vagy akár fétiseket jelenítenek meg. én az a 22/l vagyok aki írta pl rip van winkle-t, egy cikk szerint ő pl. több fétist is megtestesít, pl. szemüveget visel (pedig nem kéne hogy szüksége legyen rá), androgün külsejű, kesztyűje van, illetve elég látványos, hosszú haja. önmagában szerintem abban nincs semmi deviáns, hogy valaki vonzónak tart egy fiktív karaktert (irodalmi művekben is lehetnek számunkra vonzó karakterek, na ők még csak le sincsenek rajzolva, csak betűkből állnak ennyi erővel :DD), főleg hogy nem gyerekkaraktereket meg nem állatokat írtunk, hanem olyanokat, akik felnőtt emberek, és nekik is van szerelmi életük meg crushaik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!