Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik lány vagy fiú anime...

Melyik lány vagy fiú anime karaktert smárolnad le, de nagyon? Írd le a nemed és korod is mellé, ha nem nagy titok.

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 16:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Bleach orihime

Konosuba aqua

Darling in the franxx zero two

Yu gi oh tea gardner

Highschool dxd rias gremory

Fairy tail erza scarlet lucy heartfilia

My hero academia kyoka jiro

Dragon ball chichi videl

One piece nami

One punch man fubuki

20/F

2022. márc. 6. 19:40
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

yuji itadori

19/l

2022. márc. 6. 20:35
 23/33 anonim ***** válasza:
79%

Csajok:

Inaban (anime: Kokoro Connect + Kokoro Connect Michi Random)

Iori (ugyanonnan)

Rachel (Satsuriku no Tenshi)

Kyouko (Kamisama ni Natta Hi)

Megakadt a szemem, valaki említette a DeathNote -ból Amane Misa-t. Őt csak simán jól meg... Tiszta kurvás karakter.

F40+

2022. márc. 6. 23:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Tomoe- Kamisama Kiss

Anos- nemtom hírtelen a nevét az animének😭

Dazai- Bungou Stray Dogs

innen még Fyodort

Itachi- Naruto shippuden

Ichigo- Bleach

Kyo- Fruit basket

Rengoku- Kimetsu no yaiba

Saiki- Saiki k

Itadori, Megumi, Gojo: Jujutsu kaisen

Eren- Aot

Kuroo- Haikyuu

Kise- Kuroko no basket

Akihiko- Given

Zeref, Natsu- Fairy tail

:3 16/L

2022. márc. 7. 20:28
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Rip van Winkle-t a Hellsingbol meg Tomet a Junji ito collectionbol meg ha kicsit veszelyes is mindketto :D

22/L

2022. márc. 11. 10:33
 26/33 anti2200 ***** válasza:
100%

Rory Mercury -Gate

Nagatoro-san

Nishimiya- Koe no Katachi

Nino Nakano- The Quintessential Quintuplets

Yumeko- Kakegurui

Takagi-san

22/F

2022. márc. 11. 15:31
 27/33 anonim válasza:
91%

Fiu vagyok

Sakura-Naruto

Naruto-Naruto

Itadori-Jujutsu Kaisen

Kugasaki-Jujutsu Kaisen

2022. márc. 11. 17:18
 28/33 anonim ***** válasza:
11%
Mondjuk az oké hogy gyerekek ilyenekbe vannak. De hogy vannak itt felnottek is… Imádom az animéket, de az ilyenek miatt van megbélyegezve az egész közösség.
2022. márc. 13. 13:06
 29/33 anonim ***** válasza:
82%
Nekem (a sok csávót író 19/l vagyok az előző oldal végéről) ezek az anime crushok nem annyira intenzívek. Nem nézek rendszeresen erotikus tartalmat hozzájuk kapcsolódóan, viszont szépnek látom őket és valamennyire megnyerőnek és el tudom képzelni, hogy "ja, ha valós személy lenne, valószínűleg oda meg vissza lennék". Ha lenne ilyen portál, ami áthozza őket a mi világunkba és úgy maradnának, ahogy megrajzolták őket, a legtöbbjük szerintem már nem lenne olyan vonzó életnagyságban, mert furák lennének az arányaik.
2022. márc. 13. 13:21
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

28-as

nagyon sok animének felnőtt célközönsége van, és noha fiktív karakterekről van szó, felnőttek számára jelenítenek meg vonzó tulajdonságokat, vagy akár fétiseket jelenítenek meg. én az a 22/l vagyok aki írta pl rip van winkle-t, egy cikk szerint ő pl. több fétist is megtestesít, pl. szemüveget visel (pedig nem kéne hogy szüksége legyen rá), androgün külsejű, kesztyűje van, illetve elég látványos, hosszú haja. önmagában szerintem abban nincs semmi deviáns, hogy valaki vonzónak tart egy fiktív karaktert (irodalmi művekben is lehetnek számunkra vonzó karakterek, na ők még csak le sincsenek rajzolva, csak betűkből állnak ennyi erővel :DD), főleg hogy nem gyerekkaraktereket meg nem állatokat írtunk, hanem olyanokat, akik felnőtt emberek, és nekik is van szerelmi életük meg crushaik :D

2022. márc. 14. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!