Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime karakter,...

Van olyan anime karakter, akivel nagyon tudsz azonosulni, szívesen lennél ő is akár, ki az és miért?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Ez kb az a szint hogy szeretnék-e Donald kacsa lenni.Nem kösz,egyik se.Nem élek álomvilágban.Még belegondolni is fura nekem hogy otthon lefekvés előtt arról álmodozol hogy te vagy Songohan.Én felnőttem.
2022. febr. 25. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik ismerősöm ajánlott egy animét. Nem mondta milyen csak annyit, hogy tetszeni fog. Óckodtam megnézni de megérte. A főszereplőnek majdnem teljesen olyan az élete mint nekem és külsőleg is hasonlóak vagyunk.

Amúgy a Horimiyából Kyoko Hori.

2022. febr. 25. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló szerintem nincs képben az animékről. Nem csak shounen-ből áll, nem csak hős képzőkből, vagy állatfigurákból. Bár szívesen lustizom, mitn egy macska.

Ha rosszul emlékeznék anime nevekre, előre is elnézést.

A kérdés kapcsán, hm... Válnék? Nehéz kérdés. Inkább hozzám részben hasonlókkal találkozom olykor a képernyőn, pl a Kokoro connect Inaban karaktere -16 év körüli lány- nagyjából közel áll a lelkivilágomhoz, bár én férfi vagyok egyébként.

Érzelemvilág tekintetében kortalan és nemtelen lehet a hasonlóság, így akár a 10 év körüli lány, Misuzu sem áll messze tőlem, az Air animéből (Jun Maeda mesterműve). Nehézségeket éltem meg, de próbáltam talpon maradni mindmáig, ami sikerült is, nagyrészt önerőmből. Valamint szeretem a művészeteket, szeretek álmodozni is. Egyúttal realista is vagyok, Misuzu-nak is rendre szembe kell néznie betegségével.

Kamaszkoromban kicsit olyasmi voltam, mint a Kimi ni todoke lány főszereplője, csak kamaszfiúban. Ma már nem vagyok félénk, de akkoriban féltem a lányoktól.

A Clannad fiú főszereplőjét, ha jól rémlik, Tomoya-nak hívják. Ő is hasonló karakter, mint én, nagyjából. Empatikus, romantikus, másokért aggódó, merengő, viszont a kihívásokkal is mer szembenézni, már amiben van rá lehetősége.

De pl a Planetarian női robotja, akinek karakterébe bele lehet szeretni -megható, nézzétek meg, katartikus dráma!-, eszembe juttatja a saját beszélőkémet, beszédkényszermet, ami mögött önkifejezési, és mások iránti -egyfajta sajátos- odaadásom, másokat elgondolkodtató hajlamom húzódik meg, akárcsak ezen robotlány személyében.

Angel Beats-ből Otonashi Yuzuru élete, és jelleme se áll messze az enyémtől. Merengő, gondolkodó, megfontolt, empatikus, vizsgálódó, pártatlan. Ugyanakkor próbálja felfejteni a múltját.

Shoujo Shuumatsu Ryokou-ból Chito introvetáltabb, megoldáskereső, merengő, megfontolt, gondolkodó, érző jelleme se áll messze az enyémtől. Próbálja ő is önvizsgálata során a saját hibáit is feltárni és javítani rajta.

2022. febr. 25. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán Gon a Hunter x Hunterből. Nem kinézetre, lány vagyok!😅 Viszont igazán megértem, és néha szinte befejezem magamban a mondatait. Nem teljesen hasonlítok rá, viszont vele a legjobban.
2022. márc. 1. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első, Donald Kacsa pont rossz hasonlat, gyakorlatilag ő az egyetlen karakterisztikailag többoldalú szereplő, a legemberibb. (Dagobert még ilyen.) De ezt se Goofyról, Mickey Egérről vagy a többi tipik Disney képregényes karakterről nem lehet elmondani.
2022. márc. 1. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Én tökéletesen hasonlítók Nautora csak én lány vagyok és még élnek szűleim. Viszont ugyan olyan magányos voltam és próbáltam minél több barátot szerezni. Kinézetre is hasonló szőke a hajam és kék a szemem.
2022. márc. 1. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Horimiyából a Miyamura. Nekem is hasonló életem van/volt, habár én lány vagyok.

Másik karakter a Kimi ni todoke főszereplője. Én is félénk vagyok és sokszor nem veszek észre dolgokat.

Yuri on Ice c. .animéből Yuri. Vele is tudok azonosulni.

2022. márc. 2. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Naruto lennek.
2022. márc. 3. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Light lennék, mert tökre adnám hogy istenkent tisztelnek pedig csak egy unatkozo gyerek vagyok xddd
2022. márc. 13. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!