Melyik Trónok harca karakterrel tudtál a legjobban azonosulni?
Én olyan voltam mint Sam, az ex barátnőm pedig olyan volt, mint a Szegfű. 🤣 Együtt is néztük és magunkat láttuk bennük.
De mi az hogy kivel azonosulok? Én mindegyikkel azonosulok valamennyire.
Cersei, Olenna és Tywin színészei voltak a legjobbak.
Brienne és Bronn voltak a kedvencek.
Kedveltem Aryát, Shaet, Catelynt, Jaimet, Varyst, Ramsayt is. Tyriont az első 3 évadban, de utána egyre uncsibb lett.
A fő főszereplők Dany és Jon nagyon idegesítettek, főleg mert mocskosul rossz színészek, csapnivalóak mindketten.
Bronn az az iszákos, opportunista állat. Vele könnyedén tudtam azonosulni. Laza csajozógép, egy istenverte kurafi :D
Aki az öreget, Tywin-t írta, azzal kapcsolatban megjegyezném, hogy az egyik legkarakteresebb színész játszotta, aki arisztokratikus, és markáns megjelenésével, tökéletesen hozta a karaktert.
Jon-t rühelltem, Daenerys-t imádom, és Jaime, ha nem lett volna a vérfertőző kapcsolata, könnyen az a figura lehetett volna akivel lehet azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!