Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik Trónok harca karakterre...

Melyik Trónok harca karakterrel tudtál a legjobban azonosulni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Nekem Tywin Lannister volt a legszimpatikusabb.
2021. júl. 10. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan voltam mint Sam, az ex barátnőm pedig olyan volt, mint a Szegfű. 🤣 Együtt is néztük és magunkat láttuk bennük.

De mi az hogy kivel azonosulok? Én mindegyikkel azonosulok valamennyire.

Cersei, Olenna és Tywin színészei voltak a legjobbak.

Brienne és Bronn voltak a kedvencek.

Kedveltem Aryát, Shaet, Catelynt, Jaimet, Varyst, Ramsayt is. Tyriont az első 3 évadban, de utána egyre uncsibb lett.

A fő főszereplők Dany és Jon nagyon idegesítettek, főleg mert mocskosul rossz színészek, csapnivalóak mindketten.

2021. júl. 10. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Daeneryssal nagyon szívesen, habár itt nem az "azonosulni" a megfelelő szó, inkább az "egyesülni".
2021. júl. 10. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Bronn az az iszákos, opportunista állat. Vele könnyedén tudtam azonosulni. Laza csajozógép, egy istenverte kurafi :D

Aki az öreget, Tywin-t írta, azzal kapcsolatban megjegyezném, hogy az egyik legkarakteresebb színész játszotta, aki arisztokratikus, és markáns megjelenésével, tökéletesen hozta a karaktert.

Jon-t rühelltem, Daenerys-t imádom, és Jaime, ha nem lett volna a vérfertőző kapcsolata, könnyen az a figura lehetett volna akivel lehet azonosulni.

2021. júl. 10. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A véreb! Sandor Clegane
2021. júl. 10. 23:34
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen tekintetben egyértelműen Jon Snow-val. Ő mindig törekedett arra, hogy jó döntéseket hozzon, nem hatalomvágyból cselekedett, mint kb minden második ember ebben a sorozatban.
2021. júl. 10. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Sansa. Naív kislány volt, akit megerőszakoltak, folyton más akaratának kellett alávetnie magát. A végére ő lett az egyik legkarizmatikusabb a szememben. Sokat látott, tapasztalt, erős, aki nem hagyja, hogy eltapossák. Az ő karaktere az én történetem...
2021. júl. 11. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Elvonatkoztatva a színészi játéktól és csak a fiktív karakter helyzetét és érzéseit nézve Jon. Nagyon sokáig csak akadályokkal találkoztam ahogy Jon is, nem békéltem meg a társadalomban betöltött szerepemmel (ahogy Jon se) és túl naiv voltam ahogy Jon is.
2021. júl. 11. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a könyvekből is lehet választani, akkor Alysanne.
2021. júl. 15. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
a Gyíkos szöszke
2021. júl. 16. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!