Láttál már olyan animét, ami érzelmileg, lelkileg padlóra vágott, ha igen mi a címe?
Banana Fish
Az az érdekes, hogy engem még lelkileg, semmi sem rázott meg hosszú időre.
Ez az anime viszont olyan erőteljes, hogy eléggé ki voltam miután megnéztem.
Rainbow
Aku no Hana
Banana Fish +1
Aoi Bungaku Series
Klisé már, de a Neon Genesis Evangelion utolsó két része plusz az End of Evangelion eléggé padlóra tett.. Egy pár napig megkérdőjeleztem a létezésem okát utána..
Illetve ami nem anime hanem manga de az Oyasumi Pun Pun az konkrétan hetekre tönkre tett.. Még a levegőt is csak hitelre vettem utána annyira kész voltam!
Fumetsu no anata e
Nana<3
91days
Anohana
Angel beats
Violet Evergarden 10 része
Fruits Basket 2-3. évada tiszta depi, dráma
Happy sugar life (na, itt sok a BETEG karakter)
91 Days, mondjuk én az Air és az Ano Hana után is padlón voltam.
Meg még a Lain.
Attack on titan
Owari no seraph
Naruto
Assassination classroom
Még még a Saiki k katasztrofális élete úgy padlóhóz vágott szinte sírtam a röhögéstől.
Ha Toldi-t az animék közé sorrolhatjuk akkor ez is földhöz vágott a nevetéstől.
Engem nagyon nehéz meghatni animével úgy, hogy maradandó nyoma is legyen (tehát emlékezzek rá), de a One Piece egyes részein esküszöm borzalmasan sokat sírtam (pedig az egy vidám anime alapvetően).
Valamint nem anime, hanem donghua, de a Kings avatar filmjét végig sírtam-
Az Ergo proxy után ugyan nem könnyeztem, de a létezésem egy kicsit átértékeltem, mert olyan miafasz (már bocsánat a trágár szóhasználatért) anime volt.
És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!