Hősakadémia!!! Bakugo tényleg meghal az ötödik évad végén?
Jó, tehát először is nem értem, miért kell hülyíteni a kérdezőt, most vagy direkt, vagy véletlenül, de totál behülyített pár ember, kérdező!
Elég régi a kérdés, de válaszolok rá. Tehát a BNHA mint anime, mint manga eléggé előrehaladt már, az anime már a 6. évad VÉGÉN tart, a manga pedig, ha jól tudom, a 395. fejezetnél, tehát sok minden történt azóta. Én az animét, amiből csak 138 rész van feltöltve. Ésss...BAKUGO NEM HAL MEG! Se az 5. évadban, se a 6. évadban nem. A mangával már más a helyzet, mert én csak a 349. fejezetnél tartok, de még egyenlőre nem halt meg. Szerencsére. :) Viszont akik azt mondták, hogy a mangában meghal, az animében él, azoktól kérdeznék valamit. Az anime eddig viszonylag hű volt a mangához, de ha a későbbiekben a mangában meg is halna Bakugo (ami nem valószínű), akkor azt az anime BIZTOSAN nem hagyná ki, hogy így fogalmazzak. Tehát nem, eddig nem halt meg, és nem is valószínű, hogy meg fog, mármint egyszer biztos, de nem ma, és nem is holnap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!