Hősakadémia!!! Bakugo tényleg meghal az ötödik évad végén?
Szerintem véletlen hülyítették a kérdezőt😅
Azért ez túlzás. Ráadásként még ahhoz is lusta volt a hülyesége mellet a kedves kérdező, hogy utána nézzen a dolgoknak
Gondolom azért nem nézett utána, mert nem akart más spoilereket látni. Ha rákeresünk egyre, elég gyakran többet is megtudunk mint amennyit szeretnénk.
Saját tapasztalat...
Nyilván nem hal meg xd
A bnhaban egy főszereplot sem mernenek megolni mondjuk én már nem nézem szóval felőlem meghalhatna mindegyik😂
Najo deka cuki, ő nem
Utolsó vagyok, de am ti rohadtul szemetek vagytok hogy azt mondjátok neki h meghalt...
Nem tudjátok milyen érzés amikor a legkedvencebb karaktered halálárol van szo?
Nem bakugo, nem is bnha karakter, de ha az én legelegeslegkedvencebb karakterem meghalna nem tudom mit csinalnek. Az biztos hogy nem szolnek senkihez egy darabig.
Ne hozzatok szivfaszt senkire, mert tényleg szörnyű erzesxd
#24 vagyok
Uristen nagyon aterzem :( Én még nem láttam a banana fisht, de már rég tudom hogy az egyik főszereplő meghal, és őszintén? Jobb is így. Inkább ez, mint a depresszio.
Nekem eddig a death notebol L, illetve Eren halála okozta a legtobb szenvedest, de mindketton tulleptem:D
Ellenben a kedvenc szereplomrol amikor olvasgatok Redditen dolgokat, és akkor a mangaolvasok olyanokat írnak hogy a főszereplők közül neki van a legnagyobb esélye meghalni, meg hogy már nem lehet sok ideje hátra, meg a teoriáknál hozzáteszik hogy "persze ha túléli"...
Hát kisebb sirogorcs meg szivinfarktus mindig megvan😂
Igeeen:// Én is nagyon sírtam L halálán
Utalom yagamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!