Ki szerint lett még a Boku no Hero Academia 5.évad 1.része szánalmasan gyenge?(Tovább nem néztem,ez nagyon lesokkolt)
megse néztem az 1. részt, egyrészt mert filler, a végét nem beleszámolva, másrészt ugyan olyan gyenge, mint az előző évadok 1./0. része
számomra pihenőpályán van kicsit, mivel semmi kedvem megint azt nézni, ahogy a diákok püfölik egymást, ha beindul a másodikfelére, akkor majd folytatom
2. Eh...Attól még sz*r volt.(Még az elvileg vicces részek is,inkább egy keveredett,cringelő röhögést hoztak ki belőlem,pedig általában szeretem a humorát.)
Én nem emlékszem arra,hogy évadonként lett volna ilyen,de valszeg akkor csak jól integrálták bele a fő szálba.
3. Tamakit bírom,azt hogy Mirio-tól "függ",nem.
Plusz kérdés.
Ha tudták,hogy nem tudják olyan minőségben hozni ezt a bizonyos részt, minek csinálták meg?
(2-es vagyok)
A 2.évad elejére pontosan nem elmlékszek hogy mi lett volna. Viszont tudom hogy az évad közepére beszúrtak egy részt ahol Tsuyu volt a központban.
A 3.évad elején azaz úszós versenygés volt. A közepére is talán be raktak valamit de már nem emlékszem.
A 4.évad elején pedig egy újságíró (?) látogatott el hozzájuk. És ezen kívül még volt egy küldetéses rész.
És hogy miért csinálnak ilyeneket? Ehhh, talán hogy ki egészítsék az évadokat hogy ne legyenek túl rövidek meg hogy egy értelmesebb ponton érjen véget.
6. Valahogy azok tetszettek és beleillettek a sorozatba,legalább is nem problémáztam rajta.
Kár volt a mostaniért,nagyon kár. :(
(2-es vagyok)
Mi nem tetszett bennük?
Nekem személy szerint tetszenek, de az a kör amibe Izuku lesz... Az valami ✨👌. Mondjuk lehet az emberek majd nagyon felháborodnak. xD
Lehetséges hogy neked a második fele az évadnak nagyon fog tetszeni, mert TELJESEN eltérő a hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!