Hősakadémia!!! Bakugo tényleg meghal az ötödik évad végén?
Figyelt kérdés
Addig nem nézem meg nem érdekel bárki mondjon bármit akkor se nézem meg nem és nem!!!! Tudni akarom hogy meghal vagy él. 😭😭😭2022. jan. 11. 09:38
11/31 A kérdező kommentje:
9-es, megmentetted az életem! Konkrétan annyira ideges voltam kiküldtek óráról. Egész nap ezen stresszeltem, sík ideg voltam mindenki mindenhol mondott mindent és nem tudtam hogy mi az igaz. Szóval ahh megmentettél. 😅🥺Arigatoo
2022. jan. 11. 13:42
12/31 anonim válasza:
Csak meg akarnak nyugtatni, hogy jobban fájjon a halála. Ne higyj nekik
13/31 A kérdező kommentje:
Miiiiiiiiii Uramisten, Nem neeeeeeem!!!! Tényleg?
2022. jan. 11. 13:55
14/31 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező, ha felmész a wiki oldalára akkor láhatod hogy a státusza alive azaz mindenbizonnyal életben van. Ha meghalt volna akkor már az lenne ott, hogy deceased.
15/31 anonim válasza:
Az is csak az animére vonatkozik, szóval ott még természetesen nincs kiírva a halála.
16/31 anonim válasza:
Nem feltétlen mivel én így spoilereztem le magamnak úgy a fél Kimetsu no Yaiba szereplőgárdájának a halálát :D Továbbá egy másik karakternek a BNHA-ból aki már ki lett nyiffantva a mangában, de az animében még nem azt írja,hogy deceased, tehát valószínűleg Katsuki nem kivétel
17/31 A kérdező kommentje:
Valaki elküldi azokat a jeleneteket amiben meghalt, a mangàban???
2022. jan. 11. 17:31
18/31 anonim válasza:
19/31 A kérdező kommentje:
Huuu, kosziiiiii
2022. jan. 11. 18:17
20/31 anonim válasza:
#9-es vagyok.
Kérdezőnek: Nagyon szívesen! :)
Őszintén megdöbbentett hogy mennyien állították/állítják az igazság ellenkezőjét.
Nem értem miért kell hamis információkat terjeszteni direkt.
Vagy ha nem direkt van, könyörgöm járjunk már utána, mielőtt válaszolnátok egy ilyen kérdésre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!