Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy kizárólag japán animéket...

Egy kizárólag japán animéket sugárzó tévécsatornának lenne értelme Magyarországon?

Figyelt kérdés
Esetleg még sikere és magas nézettsége is?

2022. jan. 6. 14:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen jó lenne azt írni, hogy igen lenne értelme, sajnos nem tudom. Az animax és a+ is ment a süllyesztőbe, pedig akkoriban azért sokkal többen néztek tvt. Ma már egyszerűbb fansubokkal feliratozott animéket nézni mintsem végigcsamcsogni 10 perc reklámot fél óránként, hogy láthasd azt a 20 szinkronizált animét amit annó megvett valamelyik csatorna.

Mai napig visszasírom a két említett csatornát de magyarok vagyunk, sajnos ilyen téren mindenért képesek vagyunk nyávogni, csak hogy betilthassunk valamit. Ha létrejönne is egy ilyen jellegű csatorna vagy a rengeteg per vagy a nézhetetlen szinkron, sok reklám miatt becsődölne.

2022. jan. 9. 08:05
 22/27 Thunderfairy ***** válasza:
80%
Minden anime japán. de nem lenne sikere az ilyen adónak. Internetes keresőbe beírom a címét, a megnézni kívánt résszel, és már nézem is.
2022. jan. 9. 13:07
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy érné meg hogy ha pl. A mozi+ on minden este 8-kor menne valami anime
2022. jan. 9. 15:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha animéket is adnának a tv ben akkor valószínűleg most is animét néznék, mert akkor nem kellene a feliratot bámulnom egyfolytában.
2022. jan. 9. 15:28
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
#12 a netflixet én sem ajánlom akik csak magyarul tudnak. Mint ahogy én. De ott van a HBO GO meg lesz a HBO MAX
2022. jan. 9. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
13%

"kábeltévét már csak a boomerek néznek, semmilyen csatornának nincs értelme"

Ezt szívd vissza! Vannak Dokumentum csatornák és olyan is amiben érdekes cuccokat mutatnak. Én csak ezekért dugtam be a kábelt.

2022. jan. 9. 15:32
 27/27 Hintalow ***** válasza:
35%
Nincs èrtelme. Alapból kis költsègvetèsű lenne, tehát semmi új vagy kurrens tartalom nem menne rajta, a friss ès kapós cuccokat nem tudnák megfizetni. Abba meg rekord gyorsan belebukna ha ugyanazt az 5-10 cìmet ismètelgetnèk.
2022. jan. 11. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!