Egy kizárólag japán animéket sugárzó tévécsatornának lenne értelme Magyarországon?
Bármilyen jó lenne azt írni, hogy igen lenne értelme, sajnos nem tudom. Az animax és a+ is ment a süllyesztőbe, pedig akkoriban azért sokkal többen néztek tvt. Ma már egyszerűbb fansubokkal feliratozott animéket nézni mintsem végigcsamcsogni 10 perc reklámot fél óránként, hogy láthasd azt a 20 szinkronizált animét amit annó megvett valamelyik csatorna.
Mai napig visszasírom a két említett csatornát de magyarok vagyunk, sajnos ilyen téren mindenért képesek vagyunk nyávogni, csak hogy betilthassunk valamit. Ha létrejönne is egy ilyen jellegű csatorna vagy a rengeteg per vagy a nézhetetlen szinkron, sok reklám miatt becsődölne.
"kábeltévét már csak a boomerek néznek, semmilyen csatornának nincs értelme"
Ezt szívd vissza! Vannak Dokumentum csatornák és olyan is amiben érdekes cuccokat mutatnak. Én csak ezekért dugtam be a kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!