Egy kizárólag japán animéket sugárzó tévécsatornának lenne értelme Magyarországon?
"ja és majd ki fizeti meg?"
Azok, akik a netflixet is megfizetik. Tudod, vannak ám streaming szolgáltatók Magyarországon, és vannak is, akik megfizetik őket. Jó reggelt
11 jo reggelt több mint fele tartalom nem magyar illetve felirat sincs hozzá! Na meg a netflix nem épp a magyaroknak eri meg jo reggelt!
Illene meg nézni a gazdaság politikát hogy a magadfajták mennyien vannak jelen akik fizetni akarnak ezért miközben az adott tartalom-platform 20 éve jelen van ingyen…!
Nem az ingyenesről van szó te is jól tudod de te egy ilyen divat majom sznob akarsz lenni! Sok sikert hozzá a gazdaság politika meg nem a magad fajtakbol él… legalábbis nem ebben az országban!
Menj ki nemetbe meg Angliába ott meg találsz mindent a sok Gyarmat meg katonai-politikai rabszolgaság miatt
Őszintén szólva, én anno az Animaxet néztem, imádtam, de nem volt igazán hosszú életű. A TV-t egyre kevesebben nézik, nem hiszem, hogy egyáltalán feltűnne így azonnal valakinek, hogy amúgy van ilyen. Olyan csatornának TALÁN lenne értelme, hogy animék, kdaramak stb, de nem hinném, hogy bárki nézné. Akit érdekel az ilyesmi, neten 2 perc alatt megtalálja. Ráadásul ez így szerintem pont jó is. A fordítóknak megmarad ez a munka/hobbi (attól függ), mi, akik animéznek pedig nézzük.
Tehát nem lenne nagy sikere, kevesen néznék, és hamar becsődölne.
az animék egyrésze/többsége amúgy se olyan, hogy bekapcsolom az X. résznél és tudom mi-merre
ez nem olyan, mint a krimi filmek vagy a sokadik jóban rosszban, barátok közt, hogy bármikor becsatlakozik az ember
Sikere és nézettsége sem lenne. Értelme sem. A magyar animések egy elég kis piac, nem hozná vissza a szinkron árát sem. Épp ezért vannak streamingen is túlsúlyban a feliratos tartalmak: kB csak a nagy sikert futott vagy különösen ígéretes sorozatok/filmek kapnak szinkront, és azok sem mind.
(Talán jobb is így, mostanra eléggé megromlott a magyar szinkron színvonala.)
"ja és majd ki fizeti meg? "
Én pl. egy ideje arra várok, hogy a funimation és crunchyroll egyesüljön, hogy előfizessek rá.
"több mint fele tartalom nem magyar illetve felirat sincs hozzá! Na meg a netflix nem épp a magyaroknak eri meg jo reggelt!"
Ha azt hiszed, hogy emberek csak magyarul fogyasztanak, akkor rettentő ostoba vagy.
Pont az a réteg, aki jelenleg a netről fogyaszt tartalmat az, akinek a jelentős része tudna nézni angolul is tartalmat.
"Illene meg nézni a gazdaság politikát hogy a magadfajták mennyien vannak jelen akik fizetni akarnak"
Akinek gerince van, az támogatná azokat, akiknek a munkáját élvezi.
Mutass olyan embert, aki azt mondaná, hogy "jó, inkább ne legyen következő évada a kedvenc animémnek, csak ne kelljen érte fizetni".
Magyarországon két okból nem fizetnek. Anyagilag nincsenek olyan helyzetben, vagy pedig gerinctelen emberekről van szó, akik mindent ingyen akarnak, de a munkájukért akarják a milliós fizut.
Mindkettő részben a jelenlegi politikának köszönhető.
"a gazdaság politika meg nem a magad fajtakbol él"
A Netflix előfizetés után, amúgy pont adóznak, szóval ez a gazdaságnak segítene, ha minél több olyan szolgáltatás lenne, amiért fizetnének.
És amúgy meg de, az olyan emberek általában többet tesznek hozzá a gazdasághoz, akik nem sajnálják a pénzt ilyen előfizetésekre, mivel ez azt jelenti, hogy megtehetik.
Kik tehetik meg? Akik jól keresnek. Nekem is magasabb az adóm, mint másnak a teljes bruttó fizetése.
"Menj ki nemetbe meg Angliába ott meg találsz mindent a sok Gyarmat meg katonai-politikai rabszolgaság miatt"
Ennek aztán meg semmi értelme.
Az ember, aki amellett érvvel, hogy szolgáltatást venni igénybe, ami a gazdaságnak jó, az húzzon, mert ostoba vagy? :D
Ha nem cáfolod meg egy ember hülyeségét, akkor amikor valaki elolvassa és olyan olvassa el, akinek nincs ismerete a témában, az elhiheti.
És így terjednek a hülyeségek
A hülyeségek pedig veszélyt jelentenek a társadalomra. Ebből kifolyólag pedig részben az a célom, hogy őt meggyőzzem, mert láthatóan amúgy nincs is azon a szinten, hogy felfogja, amit írtam, az elsődleges cél az, hogy más ne higgye el és terjessze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!