Szerintetek van értelme 70-100 fejezet elolvasni egy mangából naponta?
Nagyban függ a műfajtól. Egy csupa harcra kihegyezett shounen mangánál mások a körülmények, mint egy detektíves, vagy thriller sorozatnál, ahol tényleg számíthat, hogy a háttérben most épp világított a gyertya, de mire visszament már nem, vagy elmozdult a felső könyv stb.
Mondjuk aki mangából 100 fejezetet elolvas, hát nem semmi, ez inkább a Manhua vagy manhwa műfajra jellemző (lásd I am the Sorcerer king, Solo Leveling), abból is a sok rövid fejezetes verziókra (mint pl starting From Today I'll Work As A City Lord vagy épp Reborn 80,000 Years,stb).
Nem lehetetlen egyébként, a lényeg úgyis a személyes élmény, ha valaki gyorsan olvasva is élvezi, nincs azzal semmi gond. Ha neked fontos, hogy "háhá, a 15. fejezet 134 oldal 3. képkockájánál ott volt egy félig üres pohár, ami a 194. lapnál megint előkerül, jajj de tudtam, hogy ő volt" ilyeneket megtalálj, szíved rajta. Én biztos nem vagyok ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!