Melyik az az anime, aminek látszik, hogy semmi értelme, baromság az egész, de te mégis azt veszed észre, hogy már a sokadik részénél jársz es csak nézed tovább?( Már, ha van ilyen.)
Figyelt kérdés
Nálam most ilyen a Hayate no Gotoku. Egy értelmetlen baromkodás az egész, mégis már a 18. résznél járok.2021. dec. 31. 12:40
1/7 anonim válasza:
Az összes anime ilyen szerintem :D
2/7 anonim válasza:
JoJo, DE NEM ÚGY.
Imádom, iszonyat imádom, de valjuk be, halál random meme alapanyagok áradata az egész. xd
3/7 Prime07 válasza:
Cuticle Tantei Inaba
Ehhez egyszerűen nincs hozzáfűzni valóm 😂
6/7 anonim válasza:
Naruto
My hero academia
Dr.stone
De ez csak az elején nekem ez az egyik kedvencem.
7/7 Thunderfairy válasza:
Nekem a Dragon Ball lett ilyen miután rájőttem hogy nincs értelme az erejűket vég nélkűl nővelni a karraktereknek. Bocsi Dragon Ball kedvelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!