Zselatinos hajpakolás. Ennek van értelme, vagy újabb baromság?
Ez az oldal nem mindig oszt meg megbízható tartalmat, ezért nem vagyok benne biztos, hogy ha kipróbálom, amit leír, akkor nem pont tönkremegy tőle a hajam. Vélemény?
Ezt nem próbáltam és nem is fogok azt hiszem több sz art a hajamra kenni a banános hajpakolás után.Annál talán nincs rosszabb!
Kb 5-ször kellett hajat mosnom egymás után,. hogy nagyjából kijöjjön belőle a péppé tört banán.Nem lett szebb, mert a rengeteg mosástól úgy nézett már ki, mint szalmakazal szélvihar után.
én a sörös-tojásos hajpakolás leírásának és a sok csábító ígéretnek egyszer bedőltem, de szörnyű volt... hideg, büdös és.. büdös! :D és semmit nem használt...
akkor maradjunk a bolti hajpakolásoknál?
Lopott kép, látszólag google translator-rel fordított szöveg (vagy sztrók közben írta a szerző), pontatlan leírás... hát én nem kenném a hajamra.
Amúgy is marhaság ez a sok csodaszer. Szinte mindegy, mit kensz a hajadra, nem egy élő és fejlődő dolog, maximum tönkre lehet tenni és látszólag javítgatni. Tönkretenni nem fogja a hajad, de tippem szerint elmondasz pár átkot, mire ezt a dzsuvát lemosod a hajadról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!