Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek az Inuyasha...

Mi a véleményetek az Inuyasha című animéről? Megéri megnézni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10: Nyilván, hogy kinek mi tetszik, mi jön be, az nagyon egyedi. A grafika csak egy dolog, amúgy is minden animénél egyedi, történetben sincs két ugyanolyan. Történet szempontjából sokkal érdekesebb és kidolgozottabb volt számomra Natsume Book of Friends, Attack on Titan, Violet Evergarden, Black Butler, Vinland, Dororo, Death Note, Demon Slayer, Monster, Made in Abyss, Haibane Renmei, Death Parade, de még akár a Naruto is, ha az ezernyi filler részt kihagyjuk belőle, sokkal több szereplő szempontjából fut a történet és sokkal inkább vannak mélységek és magasságok a karakterek történetében - nekem ezek mind sokkal-sokkal jobban tetszettek az Inuyashánál, de mindegyik teljesen különböző egymáshoz és az Inuyashához képest is, viszont az Inuyasha egyikhez sem ér fel. (A világ szempontjából ezekből csak a Dororo játszódik az Inuyashához hasonló középkori Japánhoz hasonló helyszínen, illetve a Demon Slayer áll még valamelyest közel.) Sokan mondanák a Full Metal Alchemistet (de azt én még nem láttam), illetve a listavezetők közül a többséget szintén nem láttam. Több külföldi listát is megnéztem a legjobbnak tartott japán animékről, az Inuyasha sehol nem volt a listában, vagy az elején, tehát nem csak én gondolom így. Ne érts félre, én is nagyon szeretem az Inuyashát, és egy igazi klasszikus, de messze nem ez az animék legnagyobb csillagainak egyike, sem akkori, sem mostani szemmel.
2023. febr. 18. 12:50
 12/13 anonim válasza:
Az utolsó részt hol lehet megnézni?
2023. ápr. 4. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
ncore
2023. ápr. 5. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!