Mi a véleményetek az Inuyasha című animéről? Megéri megnézni?
szerintem szórakoztató és jó
persze csodákat nem kell várni, de egy nagyon jó kis régi anime, tetszetős zenével
én azt mondom megéri, ha tetszik az első pár rész
egyedül a vége hagy némi csalódottságot
Érdekes anime. Jó a történet, de szerintem nem kell azt a másik világot ,,középkori japán"-nak nevezni, mert nem igazán érződik annak, csak felépítésben.
Bár annyi baj van a történetvezetéssel, hogy amíg csak Inuyasha és Kagome keresi a szilánkokat, olyan mintha epizódikus lenne a történet. Nem mondom, hogy rosszak, igazából örültem volna, ha tovább tart, hogy csak 2-en vannak, de ezeknek a részeknek, mintha igazából nem lenne semmi jelentősége. Kivéve annak, mikor először látjuk Inuyasha ember külsejét.
A karakterek szerintem jól ki lettek dolgozva, meglepően könnyen azonosultam velük. A gonosztevők is nagyon el lettek találva. Azok voltak a legérdekesebb pontok az animében, mikor a karakterek, csak egymással beszélgettek és nem, csak a harcon volt a hangsúly.
Az animációról inkább nem mondok semmit, mert elég régi animéről beszélünk, és azt vettem észre, mintha ezekben a régi animékben a legtöbb szereplő arc grafikája elég egyforma volt. De persze nem rossz, csak régi.
A zene az meg úgy, ahogy van kíváló.
Van hozzá magyar szinkron is, ami (néhány szakértőbb ismerősöm szerint) meglepően jó.
Javítsatok ki, ha tévedek, de Shippo teljesen fölösleges szereplő volt igaz?
Lehet egyáltalán überelni? Melyik jobb nála? Az hogy a grafikában nincsenek benne a legújabb számítógépes trükkök, engem teljesen hidegen hagy, nem ezért nézem.
A legeslegjobb!
Ahhoz képest, hogy mennyi időt, energiát áldoztak a történet felépítésére, kibontakozására, a vége valóban elég összecsapott lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!