Mi a véleménye a Kageki shoujo című animéről?
Egy viszonylag jó anime. Két okból alacsonyabb a pontszáma, mint kellene.
Egyrészt, shoujo, amit sokan alapból lepontoznak.
Másrészt, az animáció maga nem kiemelkedő.
Az #1-es kritikája azért nem állja meg a helyét, mert már művek is csináltak ilyet, hogy mindig 1-2 történetszálra fókuszáltak csak, hogy a különböző karaktereket egyesével megismerjük, mégis jobb pontszáma volt.
Ez általában csak arra utal, amikor valaki kevés művet látott.
#2 "Ez általában csak arra utal, amikor valaki kevés művet látott."
Hááát... 510 anime + 700 egyéb film / sorozat és 200 könyv, azért nem valami kevés. Láttam már ilyet máshol is persze, és ott is hibának vettem. Mert az. A karaktereknek és a történetnek együtt kell haladni.
Javítom, akkor kevés múvet tudott értelmezni.
Az amit láttál az nagyjából a GoT elejének is megfelel, mivel G. R. R. Martin is hasonló stílusban ír. Elkezdi a különböző karaktereket bemutatgatni és szépen összefut a történet.
Itt is ezt láthattuk jól kivitelezve.
Ez stílus amúgy nem új, mivel más animék is csináltak már ilyet, pl. a Durarara is hasonló volt.
"A karaktereknek és a történetnek együtt kell haladni."
Ami megtörtént.
Különbség van aközött, hogy történik egy nagy esemény, ami az anime vége, vagy pedig kis sok, adott esetben történet szempontjából releváns dolog történik.
Minden részben történt valami fontos, miközben a karakter múltják is megismertük.
Nagyon alacsony értelmi képességekkel kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki ezt ne vegye észre.
Nagyon alacsony értelmi képességekkel kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki ilyen lekezelően beszéljen másokkal egy mű miatt. És persze ahhoz is, hogy ne tudja elfogadni azt, hogy mindenki másképp gondolkodik. Én a Kageki Shoujo-tól olyasmit vártam, amit a Glass no Kamen kiválóan csinált. Folyamatosan mentek a próbák, és ezzel párhuzamosan bontotta ki a karaktereket. Nem volt szüksége elvenni ehhez a játékidő felét, és nem adott külön részt minden fontosabb karakternek, anélkül is kibontakoztatott mindenkit. Pedig még meg is tehette volna, mert 50 részes anime, abba pedig bőven belefér. Én egyébként nem azt mondom, hogy a Kageki Shoujo részei nem jók, de úgy gondolom, hogy egy teljes évadként nem állja meg a helyét.
Több energiát nem fogok rád pazarolni, mert nem vagy "vitaképes", és sértegetsz másokat. (láttalak már az oldalon)
"Stay in this cozy coffin of yours and continue to play prince."
Több probléma is van, amit írtál és kb. ugyanaz, amit mindig írnak, akik nem értenek ehhez.
A tények kimondása nem lekezelő. Ezek tények.
Továbbá, az tévképzet él sok emberben, hogy a tények tagadása, az vélemény, miközben nem.
Ha pl. az a kritikád egy animével szemben, hogy azért rossz, mert van benne főszereplő, akkor ez akkor állja meg a helyét, ha a többi anime/sorozat/film esetében ez ugyanúgy megjelenik.
Te hoztál egy állítást, hogy miért rossz valami. Ezt példákkal cáfoltam. Innentől kezdve érthető, hogy terelni kezdesz, mert kiderült, hogy hazudsz.
"Én a Kageki Shoujo-tól olyasmit vártam, amit a Glass no Kamen kiválóan csinált"
Ez meg még annál is szánalmasabb, mint gondoltam.
Értem, szóval te annyira nagy embernek képzeled magad, hogy te a művek elvársz valamit.
A műnek nem neked kell megfelelnie, hanem a saját történetét világát kell bemutatnia a saját stílusában, ezt jól megtette. Ez nem tetszhet valakinek, de ettől nem lesz valami rossz, ahogy te itt vered magad erre.
"a Kageki Shoujo részei nem jók, de úgy gondolom, hogy egy teljes évadként nem állja meg a helyét."
Ez meg simán egy önellentmondás.
Az egyik a másikat tartalmazza, ha az egyik jó, akkor a másik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!