Valaki aki nem Naruto fan nem ez az egyetlen anime amit nézett életében véleményt tudna mondani róla?
Teljesen jó, láttam természetesen ettől jobbat is, sokkal jobbat is, tetszett a sima is és a shipuuden is, mert nagyonjó a sztori, de kiszámítható az egész hogy mifog történni
a boruto meg szerintem unalmas lett nagyon
Nagyon jól fel van építve a világ, sokszínű, jól meg van alkotva a történelem mögötte. Karakterisztikus, látványos és a zenék nagyon ott vannak.
A fillerekről szerintem nem érdemes beszélni, mert nem kell őket megnézni és mivel befejezett sorozatról beszélünk, nem is lopnak időt.
A legnagyobb hibája szerintem az a történetszál látható erőltetése. Saját magát rombolja le a sorozat sok helyen és látszik, hogy néhány dolgot írás közben találtak ki. Egyes karaktereket felépítenek nagyon gondosan, csak hogy aztán a feledésbe merüljenek, mert úgy gondolták, hogy beleerőszakolnak mégegy váltást, csavart az egészbe. A végén már ezek nevetségesek és olyan, mintha a sggéből lettek volna előhúzva az írónak. Egy csavar akkor jó, ha fel van építve az elejétől, nem úgy hogy random kitalálok valamit, csak mert miért ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!