Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki aki nem Naruto fan nem...

Valaki aki nem Naruto fan nem ez az egyetlen anime amit nézett életében véleményt tudna mondani róla?

Figyelt kérdés

2021. dec. 26. 11:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól összeszedett, szerteágazó történet, szépen felépített világ. Csak túl sokáig húzták. Filler nélkül ok.
2021. dec. 26. 12:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól fel van építve, érdekes és kreatív. De tényleg iszonyatosan hosszú. Fillerek nélkül is sokáig húzták.
2021. dec. 26. 12:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az alapvilág nekem nagyon tetszett, a történet se lenne rossz fillerek nélkül, a szereplők nagy része viszont nekem kicsit idegesítő volt, de mindenkinek más az ízlése
2021. dec. 26. 12:20
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Csak én vagyok az egyetlen, aki dobta? Engem irritált a főszereplő személyisége.
2021. dec. 26. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz anime, jó a története, jók a fordulatok, elég érdekesek a karakterek, mindenki talál közülük legalább egyet, akit kedvelni tud szerintem. A fillerek miatt nagyon hosszú, de van amelyik filler rész is nagyon izgalmas. Ami unalmas azokat szerintem simán át lehet ugorni, én megtettem és nem maradtam le semmiről
2021. dec. 26. 13:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó. De egy kicsit hosszú. Nekem nem ez lett a kedvencem. Unalmas néha. Meg az első rész nagyon régi. Úgy értem hogy ilyen retro stílusa van.
2021. dec. 26. 14:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten érdekes történet, kidolgozott világ, de g*re el van nyújtva. Hét év alatt nem voltam képes végignézni, bár már lassacskán. Fillerek, a humor, meg ahol most tartok, kimondottan gyengítik. De egyébként szerintem jó anime, nem érdemli meg azt az utálatot, amit a haterektől kap. Persze az istenítést sem. Korrekt fantasy anime, ennél nem több, nem kevesebb
2021. dec. 26. 17:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A sima Naruto sokkal jobb mint a shippuuden, és ha már shippuden akkor abból is kb száz részig jó, onnantól vagy már hamarabb majdnem teljesen eltűnik a Naruto feeling
2021. dec. 26. 17:44
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Történet érdekes és marha jó fordulatok vannak benne, de túl sok a pilot hole.

A karakterek is érdekesek, de a zöme el van hanyagolva. A főszereplő nem passzol a történet világába, és a riválisa egy jobban megírt karakter

Látványilag nagyon király.

2021. dec. 26. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

eleitne jó volt de sajnos utánna siettetve volt sok plot hole van, nem kihasnált történetsál, kevés háttér egy-egy story elemnek ross döntések stb.

össefoglalva jó de sokkal jobb lett volna ha adtak volna segény írónak idöt.

2021. dec. 26. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!