Valaki aki nem Naruto fan nem ez az egyetlen anime amit nézett életében véleményt tudna mondani róla?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 11:58
1/17 anonim válasza:
Jól összeszedett, szerteágazó történet, szépen felépített világ. Csak túl sokáig húzták. Filler nélkül ok.
2/17 anonim válasza:
Jól fel van építve, érdekes és kreatív. De tényleg iszonyatosan hosszú. Fillerek nélkül is sokáig húzták.
3/17 anonim válasza:
Az alapvilág nekem nagyon tetszett, a történet se lenne rossz fillerek nélkül, a szereplők nagy része viszont nekem kicsit idegesítő volt, de mindenkinek más az ízlése
4/17 anonim válasza:
Csak én vagyok az egyetlen, aki dobta? Engem irritált a főszereplő személyisége.
5/17 anonim válasza:
Nem rossz anime, jó a története, jók a fordulatok, elég érdekesek a karakterek, mindenki talál közülük legalább egyet, akit kedvelni tud szerintem. A fillerek miatt nagyon hosszú, de van amelyik filler rész is nagyon izgalmas. Ami unalmas azokat szerintem simán át lehet ugorni, én megtettem és nem maradtam le semmiről
6/17 anonim válasza:
Szerintem jó. De egy kicsit hosszú. Nekem nem ez lett a kedvencem. Unalmas néha. Meg az első rész nagyon régi. Úgy értem hogy ilyen retro stílusa van.
7/17 anonim válasza:
Kifejezetten érdekes történet, kidolgozott világ, de g*re el van nyújtva. Hét év alatt nem voltam képes végignézni, bár már lassacskán. Fillerek, a humor, meg ahol most tartok, kimondottan gyengítik. De egyébként szerintem jó anime, nem érdemli meg azt az utálatot, amit a haterektől kap. Persze az istenítést sem. Korrekt fantasy anime, ennél nem több, nem kevesebb
8/17 anonim válasza:
A sima Naruto sokkal jobb mint a shippuuden, és ha már shippuden akkor abból is kb száz részig jó, onnantól vagy már hamarabb majdnem teljesen eltűnik a Naruto feeling
9/17 anonim válasza:
Történet érdekes és marha jó fordulatok vannak benne, de túl sok a pilot hole.
A karakterek is érdekesek, de a zöme el van hanyagolva. A főszereplő nem passzol a történet világába, és a riválisa egy jobban megírt karakter
Látványilag nagyon király.
10/17 anonim válasza:
eleitne jó volt de sajnos utánna siettetve volt sok plot hole van, nem kihasnált történetsál, kevés háttér egy-egy story elemnek ross döntések stb.
össefoglalva jó de sokkal jobb lett volna ha adtak volna segény írónak idöt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!