Animékben miért nem figyelnek a szemanimécióra mint pl egy cgi-ben?
Általában akkor szoktak pislogni a szereplők az animékben ha például meglepődnek, amúgy meg csak akkor szokták egy karakter szemeit közelről mutatni ha az a karakter figyel valamire, ha pedig figyelsz valamire akkor a való életben is sokrszorosan lecsökken a pislogás gyakorisága akár percenként 1-re. Élőszereplős filmeknél is ritkán pislognak bele a színészek a közeli képékbe.
3D-nél azért pislognak többet a karakterek hogy az animátorok élettelibbé tegyék az arcukat mert legtöbbször nagyon üveges tekintetük van hacsak nem egy hollywood-i blockbuster költségvetésével készülő filmben bukkannak fel.
Éd ha már szem mozgás!
1:43-nál nem mellesleg ez az egész harc egy qurva erős animációt kapott!
Amugy a narutonál nem ez az egy ilyen jelenet van ahol a szemek ennyire fontosságot kapnak bár tény hogy itt a szemek különlegesek és erőt képviselnek!
Attol függetlenül rengeteg mimikat hasznalnak.
(A mimika amugy is az arcra vonatkozik, nem kell arcmimikat irni:,DD)
Azt azért hozzátenném, hogy az "arcmimika" se helytelen szóhasználat. Csak kérdéses, hogy mennyire szükséges részletesítés.
Ő is ember, tévedhet is.
Meg régen az "és"-es mondat kezdésért is leordították az embert, mégis vannak olyan szövegkörnyezetek ahol használható ilyen mondat.
Igen, tudom. A De viszont megszolalas miatt is olt a tanarom. Mégis eleg sokan használják azt is.
Elnézést a kotekedesert, kerdezo.
Szerintem attol függetlenül hogy nem pislognak az a karakterek, hihetetlenül sok erzelmet kifejeznek. Peldaul a siros jeleneteknel. Meg nekem ugy remlik, hogy általában a lanyos romantikus animekben sokat pislognak, meg eleg nagy fokusz van a lanyok szemen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!