Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Happy Sugar Life Címü...

A Happy Sugar Life Címü animèben egyesek hogy nevezhetik a gyerek karaktereket pedofilnak?

Figyelt kérdés
Ugyan tényleg vannak az animèben pedofil karakterek de Satou ès a szöke fiú is 16-20 èv köztiek. Azt lehet tudni hogy nem csak hogy gyerekek de jogilag is kiskorúak is ami Japànban 20 év alattit jelent. Bár ha ilyen sokat dolgozhattak lehetnènek inkàbb 18-20 köztiek de ez csak egy anime ezèrr nagy az esèly rà hogy mèg 18 èvesek sincsenek de igazából lènyegtelen mert így is az elsö rèszben lèvö fönök nö a pedofil meg talán Satou nagynènje amiért a szöke gyereket molesztálták. Ezen kívül Satou ha felnött lenne sem lehetne pedofil hiszen nem szexuális vonzalmat èrzett shio iránt söt nem is szerelmet hanem szeretetet de erre csak a végèn zuhanàs közben döbben rá mielött megmenti Shio-t. Ennek ellenère a gyerek-gyerek felállàs nem lehet pedofília legfejebb beteges ha az egyik 10 évvel idösebb a másiknàl de ezèrt egyik gyerek sem lehet felelös hiszen mind a 2 gyerek. Az is nagyon beteg hogy a pedofil fönökröl aki a fiút molesztálta kevesebben írtàk hogy pedofil mint a fiurul aki gyerek... Elèg beteg a társadalmunk.

2021. okt. 23. 18:17
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

"a legalja primitív falusi közegben ahol élhetsz"

Ezt te írtad:DDD Téged idéztelek :DD

2021. dec. 12. 18:23
 42/44 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem troll vagy.
2021. dec. 12. 18:23
 43/44 A kérdező kommentje:
Igen azt én írtam továbbra is így gondolom ezt most nem tudom mire írod. Azt írtam gyerekekre nem hasznàljuk ezt a szót mert egy társadalom színvonalát kizárólag a felnöttek viselkedése jellemzi nem a gyerekeké és a nagyon fiatalokè.
2021. dec. 12. 19:35
 44/44 anonim ***** válasza:
Attól függ honnan vizsgáljuk. Csak szimplán összekeveri a szeretetet a szerelemmel.
2022. márc. 27. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!