A Happy Sugar Life Címü animèben egyesek hogy nevezhetik a gyerek karaktereket pedofilnak?
Figyelt kérdés
Ugyan tényleg vannak az animèben pedofil karakterek de Satou ès a szöke fiú is 16-20 èv köztiek. Azt lehet tudni hogy nem csak hogy gyerekek de jogilag is kiskorúak is ami Japànban 20 év alattit jelent. Bár ha ilyen sokat dolgozhattak lehetnènek inkàbb 18-20 köztiek de ez csak egy anime ezèrr nagy az esèly rà hogy mèg 18 èvesek sincsenek de igazából lènyegtelen mert így is az elsö rèszben lèvö fönök nö a pedofil meg talán Satou nagynènje amiért a szöke gyereket molesztálták. Ezen kívül Satou ha felnött lenne sem lehetne pedofil hiszen nem szexuális vonzalmat èrzett shio iránt söt nem is szerelmet hanem szeretetet de erre csak a végèn zuhanàs közben döbben rá mielött megmenti Shio-t. Ennek ellenère a gyerek-gyerek felállàs nem lehet pedofília legfejebb beteges ha az egyik 10 évvel idösebb a másiknàl de ezèrt egyik gyerek sem lehet felelös hiszen mind a 2 gyerek. Az is nagyon beteg hogy a pedofil fönökröl aki a fiút molesztálta kevesebben írtàk hogy pedofil mint a fiurul aki gyerek... Elèg beteg a társadalmunk.2021. okt. 23. 18:17
31/44 anonim válasza:
Amennyiben egy 19-20 éves gyerek, akkor 29 éves fiatal felnőtt létemre gyerekekkel randizok a Tinderről. Most mit csináljak vele?:D Vess meg. Kit érdekel.
32/44 anonim válasza:
Oké, már csak azért fogok visszajárni, hogy röhögjek a kérdezőn.
Amúgy kíváncsi vagyok hány éves lehet. (Én tényleg valami Pán Péter szindrómára gyanakszom.)
33/44 A kérdező kommentje:
Drágàim ne itt sírjatok ha fáj számotokra a valósàg. Pèter Pán szindrómàban pedig legfejebb a 31-es szenved aki 19-20 èves gyerekekkel randizik 29 èvesen...
2021. dec. 7. 03:20
35/44 A kérdező kommentje:
Ok, ha büszke vagy rá hogy megerekedt, teljesen infantilis és visszamaradott vagy 29 èvesen akkor legyél az neten úgy sem számít de a valóèletben ebböl semmi elönyöd nem származik ha hangzotatod...
2021. dec. 7. 05:07
36/44 anonim válasza:
Erre hogy lehetne büszkének lenni? Pont egy 18 évessel volt meg a közös hang egy randihoz. Na bumm.
Csak trollkodásból emeltem ki, neked címezve. Mert már nem tudok mihez kezdeni a konokságoddal.
Egyébként 28 évesen például 26 évessel randiztam, szóval egyáltalán nem mondanám, hogy kizárólagosan a sokkal fiatalabb lányokat keresem, részesítem előnyben. Van egy intervallum. 18 és 29 között. A skálán végig fiatalokról beszélünk, nem gyermekekről. Azaz semmi gond nincs ezzel.
37/44 A kérdező kommentje:
36. Egy 18 éves bőven gyerek. Ebben a korban még senki sem kérdőjelezi meg ezt még abban a legalja primitív falusi közegben ahol élhetsz… 29 éves felnőttként egy 18 éves gyerekkel összejönni beteg… hiába hisztizel attól még nem leszel normális.
2021. dec. 12. 11:17
38/44 anonim válasza:
A fővárosban randiztunk. Bár ez a primitív falusizás meglehetősen bicskanyitogató ettől függetlenül. De tudnék mesélni mennyire primitívek a városi tizenévesek…:D Ha már annyira dobálod ezt a jelzőt.
39/44 anonim válasza:
De akkor beteg vagyok. Abszolút leszarom egy frusztrált kis gyakorihuszár minek titulál. Ez legyen az életben a legnagyobb bűnöm, hogy kölcsönösen tudatos döntés alapján randizgatok egy 18 évessel:D
40/44 A kérdező kommentje:
38-as Na látod ez is a te primitívségeset bizonyítja... Egy gyerekre nem mondunk olyat hogy primitív de még egy nagyon fiatal felnöttre se igazán ezèrt inkább 25 èves kor felettiekre van értelme hasznàlni ezt a szót. A falusi tizenévesek egyébkènt közelebb állhatnak a primitívsèghez de erröl persze nem tehetnek csak aljarétegböl származnak sajnos ezèrt az ottani szokàsokat veszik át és a korai érettsèget mert rossz családban a gyerek rá van szorulva a korán érèsre. Gyakorihuszár pedig biztos nem vagyok mert ez egy ultra konzervatív közösség és mindenki olyan rettentö koràn felnöttnek tekinti itt a gyerekeket. Azért 18-19 èveseket a többsèg mèg itt is gyereknek tekinti de azért elég extrèm hozzàszólàsok vannak itt a gyerek tèmàhoz ami Facebookon a normális híroldalalnàl vagy Youtube-on a hír csatornàknál nincs így. A gyakori közössèg még jó is számodra!
2021. dec. 12. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!