A Happy Sugar Life Címü animèben egyesek hogy nevezhetik a gyerek karaktereket pedofilnak?
Figyelt kérdés
Ugyan tényleg vannak az animèben pedofil karakterek de Satou ès a szöke fiú is 16-20 èv köztiek. Azt lehet tudni hogy nem csak hogy gyerekek de jogilag is kiskorúak is ami Japànban 20 év alattit jelent. Bár ha ilyen sokat dolgozhattak lehetnènek inkàbb 18-20 köztiek de ez csak egy anime ezèrr nagy az esèly rà hogy mèg 18 èvesek sincsenek de igazából lènyegtelen mert így is az elsö rèszben lèvö fönök nö a pedofil meg talán Satou nagynènje amiért a szöke gyereket molesztálták. Ezen kívül Satou ha felnött lenne sem lehetne pedofil hiszen nem szexuális vonzalmat èrzett shio iránt söt nem is szerelmet hanem szeretetet de erre csak a végèn zuhanàs közben döbben rá mielött megmenti Shio-t. Ennek ellenère a gyerek-gyerek felállàs nem lehet pedofília legfejebb beteges ha az egyik 10 évvel idösebb a másiknàl de ezèrt egyik gyerek sem lehet felelös hiszen mind a 2 gyerek. Az is nagyon beteg hogy a pedofil fönökröl aki a fiút molesztálta kevesebben írtàk hogy pedofil mint a fiurul aki gyerek... Elèg beteg a társadalmunk.2021. okt. 23. 18:17
11/44 A kérdező kommentje:
10 Akkor pedig csak egy tudatlan kisgyerek vagy aki még nem fogja fel mennyire gyerek is valójában. Gyerek vagy ez tény nem pedig kèrdés. A fiatalkorú jogi fogalom a gyerek/felnőtt nem így nincs érteleme bele keverned. Egy 30 éves vonzódása egy 16-18 évekhez pedig sokkal rosszabb mint egy 16-18-é egy 8 éveshez. Főleg ha a felelőséget vesszük mert egy 16-18 évesnek Legfejebb jogilag van felelősége de amúgy morálisan semmi és jogilag sem kéne lennie mert nagyon gyerek.
2021. okt. 27. 17:27
12/44 anonim válasza:
Az a te személyes véleményed, hogy mit tartasz rossznak és mit nem, de a kérdésed akkor is hülyeség. Ha valaki pedofil az animében, az Misuboshi, esetleg Satou, bár ő inkább összekeverte a szeretetet a szerelemmel/vonzódással. A főnöknő és Satou nagynénje max efebofil lehet ( [link]
13/44 anonim válasza:
#11 Saját ostobaságodat ismered be minden egyes mondatoddal. Menj vissza az iskolába, mert bőven mögöttem vagy. Nem csak fogalmakat tudsz rosszul, hanem mintha egyáltalán nem ismernéd a világot, amiben élsz. A 20 alattiakat döntésképtelen gyerekeknek tartod, miközben okádod a hülyeséget olyan témáról, amiről nem tudsz semmit. A lekezelő fröcsögés megy a koromat illetően, de megnézném tudnál-e egy mondatot is értelmezni egy Thomas Mann regényből.
14/44 A kérdező kommentje:
12 Te nagyon beteg vagy. 2 gyerek szexuális kapcsolata bár lehet beteg főleg ilyen korkülönbséggel de nem pedofília. Az efebofia viszont egy pedofil mentegető szó amit be kellene tiltani és használatát törvénnyel büntetni! Egy felnőtt összejön egy gyerekkel az pedofília!
2021. okt. 27. 19:38
15/44 A kérdező kommentje:
14 Nem csak a 20 alattiakat még felett is egy kis ideig. Na de 16 évesen pláne egy ostoba kisgyerek vagy. Egy Thomas Mann regényből te sem tudnál egyetlen mondatot sem értelmezni mert gyerek vagy! Sőt biztos hogy nem olvasok mert a korosztályod utál olvasni! Tudom mert én is a te korosztályod vagyok csak én tisztában is vagyok azzal mennyire kisgyerek a korosztályunk és nem rekedtem meg még kisebb szinten hogy a valóságot se ismerjem ahogy te.
2021. okt. 27. 19:42
16/44 anonim válasza:
A kérdező úgy hülye ahogy van...
17/44 anonim válasza:
Elolvastad a 7-es válaszomat? Mert ha igen, akkor szerintem komoly szövegértési problémáid vannak.
18/44 A kérdező kommentje:
17 elolvastam. Undorító pedofil védő válasz.
2021. okt. 28. 03:37
19/44 anonim válasza:
De az a pedofília definíciója. Nem te döntöd el, hogy mit jelent egy adott szó.
20/44 anonim válasza:
Azt kellene felfogni, hogy ez a kényszerképzet csak a te fejedben él. 30 éves és 18 éves kapcsolata semmilyen szinten sem számít pedofíliának… Se a pedofília definíciója szerint, sem a törvények szerint. Lehet erről magánvéleményed, jogod is van leírni, de ha ilyen stílusban teszed azzal magad minősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!