Csak számomra irritáló a cukinak megírt K-onos karakterek egy része? ( Különösen az egyik nagyon buta lány, már nem emlékszem a nevére.)
Figyelt kérdés
Sokan imádják, ajánlják a K-on című animét. En 4-5 rész után dobtam. Lehet a cukiság készített ki vagy inkább a bugyuta karakterek.2021. aug. 4. 12:02
1/6 anonim válasza:
Hogy nem cuki az tuti. A kérdés: kit nem készít ki? 🤣😂
2/6 anonim válasza:
Az első részben még felforrt az agyvizem tőlük,de egészen megszoktam őket, Mio-t még cukinak is tartom.
3/6 A kérdező kommentje:
Mio az egyetlen, aki bejött nekem is, bár nem tudom később irritáló lesz-e.
2021. aug. 4. 13:01
4/6 anonim válasza:
Ha 4-5 rész után nem érzed úgy, hogy ez egy jó anime, szerintem ne folytasd.Az elején még elviselhető,de a vége felé már én is untam.Ez egy comedy-SoL anime, ezáltal semmi izgalmas nem történik benne,nem is a cselekményen van a hangsúly (hanem a "cuki" lányokon).
5/6 Thunderfairy válasza:
A karrakterek tényleg nagyon aranyosak benne.
6/6 A kérdező kommentje:
Gabriel dropout, Ro- kyu- bu, Ryuuou no Oshigoto!, Urara Meirochou. Csak pár, ahol valóban cukik, aranyosak a lányok és nem irritálóan buták. K-onban mondjuk csak 2 lány irritált leginkább abban a 4- 5 reszben. Hasonlóan idegesítő, elvileg cukinak beállított karaktert talán csak az Aho girl- ben láttam.
2021. aug. 6. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!