Wattpadon bts könyvet szeretnek olvasni valami igényesen megírt ilyen könyvet ,ami nektek nagyon tetszett tudnátok mondani ?
Segíts! BTS)
Tulajdon (Taehyung)
Esküdj! (Jungkook)
A szomszéd srác (Taehyung)
Az én klisés történetem (Jimin)
Strange (Jimin)
My demon (Jimin)
A néma srác ablaka (Jimin)
Bízz bennem (Jimin)
Csalóka (Yoongi)
A tanárbácsi kedvence (Yoongi)
Rengeteg Wattpad sztorit olvastam, amikért régen oda meg vissza voltam, ma már olvasok 5 sort, és a fejemet fogom, amolyan "jó ég, ez mi a franc" értelemben. Én magam is szoktam történeteket írni, (nem wattpadra) szerintem ezek azok, amik azért valamennyire igényesek, vagy hát ha az annyira nem is, a sztori egész jó. Van köztük olyan is, amit többször is el olvastam, mert komolyan mondom, nagyon tetszett. Ilyen például a "Csalóka" "Segíts!" és a "Néma srác ablaka".
Sajnos Jin, Hobi és Nam nem került fel, róluk sajnálatos módon nincs annyi sztori, mint a többiekről, amiket viszont olvastam, azok valami botrányosak voltak. De lehet, hogy az igényes alkotások a figyelmemet el kerülték.
Jó olvasgatást ^^
Jungkook: Ismeretlen idol, Ismerős Idol (az előző 2. Része), Megvédünk, Amíg emlékszel rám, Bandavezér, the neighbour, Arrogáns szomszédom, Virágot a sírodra,
Taehyung: Kettő Egyért, Ovi? Ovi! Egyetem? Egyetem! (Az előző 2. Része), Mr. Kim, Képtelenség, Amit senki más nem hall, Tulajdon,
Jimin - Azért aki vagy, My demon, Lehetek a hősöd.
Ezeket nagyon ajánlanám, ha még nem olvastad, mindegyik a legfelső kategória👌. Volt egy namjoonos fici ami zseniális volt, de sajnos az író profilját a drága wattpad törölte💔
Érdekesek a történetei és az író is nagyon aranyos.
CEO- JUNGKOOK FF (hetero)
NEM FOGOD MEGBÁNNI LEÁNYOM! aki még nem olvasta, nyomás !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!