Hogyan kell kiadatni egy megírt könyvet egy kidaóval?
Ha én magam nem válaszoltam ilyen kérdésekre százszor, akkor egyszer sem.
Írd meg, hívd fel őket, aztán ámulj és bámulj! Nagy meglepetés fog érni.
Írd meg saját szórakoztatásodra, de mást nem remélj.
1: Ha mindenki elfogadná a tanácsodat Magyarországon, akkor sajnos nem lennének magyar irok. Sajnlom azokat, akik adnak valamit a szavadra.
2:Hmm, igen én is erre gondoltam. Viszont azt hittem, hogy van ennek valamilyen fajta iratlan szabálya..
3:De én azt is szeretném, hogy felkerüljön a könyvesboltok polcaira. :D
Ha nem volt már 32-szer a kérdés... amúgy ezt beszéld meg egy "kidaóval".
Bár... gondok vannak a magyarral és a kreativitással is.
Kicsi az esélyed.
Vagy nagyon sok pénz kell.
"azt is szeretném, hogy felkerüljön a könyvesboltok polcaira."
Ehhez még sokkal több pénz kell.
5: Ha igaz, amit irsz, akkor Magyarországon a kiadóknak nincs létjogosultsága. Hiszen bárki is irjon bármilyen féle könyvet, úgy sem fogjátok kiadni. A kérdésem már csak az, hogy akkor miért létezik kiadó.
6: Még mindig nem értem azt az érvelést, ami kijelenti, hogy egy kérdést előttem hányszor tettek fel.. de lehet akkor én vagyok a hülye.
"Bár... gondok vannak a magyarral és a kreativitással is." Ha rám gondolsz, akkor kiváncsi lennék, hogy ezt miből szűrted le látatlanba 7 mondatom alapján, amiben vannak kérdő és kijelentő mondatok.
Ha van ennyi pénzed, akkor nosza! Kiadó sem kell.
Ha eltudod készíteni a nyomda érett pdf állományokat, akkor csak nyomdát kell találnod. Kifizeted előre a nyomtatás költségét (részben vagy egészben), és kész.
Bolti terjesztésről tudnod kell, hogy csak bizományban veszik át. A bolti ár 40-60%-a a könyvesbolté.
Nem nagyon fogsz olyan kiadót találni, amelyik neked fizet. Előfordulhat, de csoda kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!