Kit gondoltok a legjobban megírt női karakternek valaha?
Oscar Francois (Versailles no Bara)
Magase Ai (Babylon)
Beatrice (Umineko no naku koro ni)
Misora Naomi (Death Note)
Sajnos olyan női karakterek animékben, akik többek egy nagy mellnél, nagyon kevesen vannak, és nem értem miért. Csak nem olyan nehéz egy jó karaktert megírni! Azért van egypár.
Miyazono Kaori (Your Lie in April)
Sakurajima Mai (Seishun Buta Yarou)
Koga Tomoe (Seishun Buta Yarou)
Azusagawa Kaede (Seishun Buta Yarou)
Amane Suzuha (Steins;Gate)
Makise Kurisu (Steins;Gate)
Hinazuki Kayo (Erased)
Fujinuma Sachiko (Erased)
Katagiri Airi (Erased)
Izumi (Fullmetal Alchemist)
Olivia (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)
Tomori Nao (Charlotte)
Ez így végül is annyira nem is kevés, de ahhoz képest, hogy ezek többnyire ugyanabból az animéből vannak, úgy igen. Ez nem az összes, akit kedvelek. Olyanokat hoztam, akiket kedvelek, nagyon jól megírtak, nem csak egy újabb ecchi elem, akinek a legfontosabb szerepe, hogy később a főhős barátnője legyen, és emellett szerepe is van, a történet folyásában kiveszem a részét. Ők a kedvenceim.
Ez nagyon nehéz kérdés, míg férfi karakterekből húszat is fel tudok sorolni, nőknél már nehezebb dolgom van. Sajnos sok anime, főleg a shonennek szenvednek abban a betegségben, hogy a nők csupán két csecst tesznek hozzá a történethez. Ahol van is valami jellem, legtöbbször csak egy-két klisés személyiségjegy (szürke kisegér, agresszív loli, stb.), szóval a legtöbb női szereplő csak azért tetszik, mert szimpatikus vagy bírom a stílusát, de nem tartanám hű de jól kidolgozott karakternek. Azért megpróbálok összeszedni párat.
Shinobu - Demon Slayer
Mivel nem akarok spoilerezni, nem írhatom le, miért tartom olyan zseniálisnak. Nagyvonalakban a testvérével való sztorija miatt.
Christa és Ymir- Attack on Titan
Fránya spoilerek, lehetetlenné tesznek mindent :D
Botan - Yu Yu Hakusho
Nagyon jó volt egy igazi, klasszikus shonenben kompetens női karaktert látni, aki hozzá tesz az eseményekhez és nem csak várja, mikor menti meg egy erős férfi. Ugyanakkor nem lett belőle hím két mellel, van egy lányos bája.
Igazság szerint én sem értem, hogy miért lettél lepontozva.
4-5 voltam.
Mindkét Nana a Nanaból
Yukari a Paradise Kissből.
Ayumi és Rika a Méz és lóheréből.
Hanabi a Kuzu no Honkaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!