Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Érdemes bele kezdeni csajként...

Érdemes bele kezdeni csajként a Narutoba, ha amúgy nagyon romantika-akció kedvelő vagyok?

Figyelt kérdés
Gyerek koromban láttam pár részt, de alig emlékszek már rá. Az Inuyasha nagyon tetszett

2021. júl. 13. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Souse no onmyouji valóban jó, én megkönnyeztem a csókjelenetet.
2021. júl. 14. 08:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm már láttam azt az animét.😍 Valóban jó. Sajnos kevés az olyan amit már ne láttam volna. Lehet újra nézem a Fruits Basket mind három évadát akkor inkább.
2021. júl. 14. 10:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen érdemes. Az akciót megkapod, a romantikát már nem, de bepótlod a romantikát a The Last movie-val.
2021. júl. 14. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Na most az hogy "csajként akarsz belekezdeni" szerintem egyáltalán nem akadály :D Én is lány vagyok, és nekem, személy szerint a Naruto egy meghatározó élmény volt, még anno tiniként legalábbis.

Viszont a szerelmi szálat/szálakat én is hiányoltam belőle :/

2021. júl. 14. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Par rész alatt nem fogod eldönteni mert a sorozat egyre komolyabb lesz egyre bonyolultabb filozófiai dolgok lesznek benne utána a. Boruto kicsit vissza megy de csak a filleres részeknél

A filléreket a naruto és shippuudenben nyugodtan ki hagyhatod be írod hogy naruto filler list és kiadja az összes filler epizód számot!

Egyedüli filler amiket érdemes megnézni azaz anime canon részek valamint novella canon-ok

És a borutoban amugy sokkal jobbak a fillerek ott szerintem nézzél bele hogy melyiket akarod vagy sem

De akar az összesbe be nézhetsz

Amugy egy 12 részt simán végig nezhetsz legalábbis a zabuza fejezetig az az elején van ugy is valahol 12-13 rész körül ha azután sem tetszik akkor nem fog

És romantikára ne számíts!

2021. júl. 15. 20:10
 16/21 everlight ***** válasza:
100%
Semmi romantika nincs benne,én minden részét láttam.
2021. júl. 15. 23:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!🥰 Megfogadom a 15-ös válaszát és elkezdek pár részt. Ha nem tetszik akkor abba is hagyom :)
2021. júl. 16. 02:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első 19 részt nézd meg legalább, mert ott van vége az első arc-nak.
2021. júl. 16. 08:23
 19/21 mercenary555 ***** válasza:
Tényleg nem a szerelmi szál van a középpontban de azt azért nem mondanám hogy egyáltalán nincs. Vigyázat minimális spoiler! Öt van például szakra aki a sorozat felében próbálja visza hozni szaszukét mongyuk ez inkább kicsit komédia mint inkáb románc... Ennyit rolla és az örök kedvenc hinata aki azér akár az anime elsö felében erösebbé válni hogy naruto ak lemondja az érzéseit.
2021. aug. 9. 02:59
 20/21 mercenary555 ***** válasza:
Elmondja bocsi müszak vége
2021. aug. 9. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!