Érdemes bele kezdeni csajként a Narutoba, ha amúgy nagyon romantika-akció kedvelő vagyok?
Na most az hogy "csajként akarsz belekezdeni" szerintem egyáltalán nem akadály :D Én is lány vagyok, és nekem, személy szerint a Naruto egy meghatározó élmény volt, még anno tiniként legalábbis.
Viszont a szerelmi szálat/szálakat én is hiányoltam belőle :/
Par rész alatt nem fogod eldönteni mert a sorozat egyre komolyabb lesz egyre bonyolultabb filozófiai dolgok lesznek benne utána a. Boruto kicsit vissza megy de csak a filleres részeknél
A filléreket a naruto és shippuudenben nyugodtan ki hagyhatod be írod hogy naruto filler list és kiadja az összes filler epizód számot!
Egyedüli filler amiket érdemes megnézni azaz anime canon részek valamint novella canon-ok
És a borutoban amugy sokkal jobbak a fillerek ott szerintem nézzél bele hogy melyiket akarod vagy sem
De akar az összesbe be nézhetsz
Amugy egy 12 részt simán végig nezhetsz legalábbis a zabuza fejezetig az az elején van ugy is valahol 12-13 rész körül ha azután sem tetszik akkor nem fog
És romantikára ne számíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!