Milyen romantikus animék vannak, amik 30-as fejjel tetszenének?
Figyelt kérdés
Régen oda voltam mindegyikért, nagyon szerettem a vampire knight, lovely complex sorikat, ezek voltak az én időmben, most nem tudom mik vannak... Ha tudtok ajánlani idősebbeknek szólót az is jó, de elvagyok valami tini kategóriáson is. Nem baj ha yaoi, vagy hetero, vagy lezbi kapcsolat, mindegy nekem.2021. jún. 27. 22:29
2/15 anonim válasza:
Még egy szavazat a Clannadra. Ez eleinte nem fog látszani, de tényleg sokkal érettebb, mint bármelyik másik társa. Vígjátéknak indul, de dráma lesz a végére. A főhős is 30 a végén, úgyhogy ne hagyd ki.
3/15 anonim válasza:
Clannad
Ao Haru Ride
Kimi ga Nozomu Eien
Eikoku Koi Monogatari Emma
4/15 anonim válasza:
Újakat nem tudok ajánlani, mert alig ismerek jót közülük, de remélhetőleg még nem láttad ezeket:
Ookami to Koushinryou
Onii-sama e...
KareKano
Hana Yori Dango
Kamisama Hajimemashita
Hanasakeru Seishounen (gagyin indul, de zseniális történet lesz)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^ szerintem egyiket sem láttam még!
2021. jún. 28. 11:11
6/15 anonim válasza:
Eikoku koi monogatari Emma-t én is csak ajánlani tudom, 22 évesen imádtam, nagyon szép a története és nem az a tipikus romantikus anime
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! (^.^)
2021. jún. 28. 12:48
8/15 anonim válasza:
Nana kötelező :)
Paradise Kiss
Nodame Cantabile
Méz és lóhere
Kuzu no Honkai
Bokura ga ita
Natsuyuki Rendezvous
30 évesen ezeket mind-mind nagyon élveztem.
9/15 A kérdező kommentje:
Nana, Paradise Kiss, méz és lóhere *.* Ezeket láttam még kamaszként, nagyon szerettem! Többiről nem hallottam, köszi neked is!
2021. jún. 28. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!