Érdemes bele kezdeni csajként a Narutoba, ha amúgy nagyon romantika-akció kedvelő vagyok?
Figyelt kérdés
Gyerek koromban láttam pár részt, de alig emlékszek már rá. Az Inuyasha nagyon tetszett2021. júl. 13. 22:11
1/21 anonim válasza:
Nyugodtan nézz meg belőle pár részt, és az alapján dönthetsz, hogy folytatod-e vagy sem.
Ha nem szereted a több száz részes, fillerekkel megtöltött shonen jump animéket, akkor nem biztos, hogy tetszeni fog.
2/21 anonim válasza:
Én személyszerint Naruto karakterét nem szeretem, mert idegesítő végig és nem is nagyon fejlődik.
Ami gond, mivel ő a főszereplő és rajta kívül azért elég karakterek vannak.
Ha már never-ending animében gondolkozol, akkor inkább a One Piece-t ajánlanám, mivel a never-ending-ek közül az a legjobb.
4/21 anonim válasza:
Én “kislányként” is nagyon szerettem és most fiatal felnőttként is nagyon szeretem. Persze szívfájdalmam, hogy az alkotó szerelmi szálat nem tudott belevinni, (de még egy-két kivételtől eltekintve normális női karaktereket sem tudott alkotni), de ezt azért bőven ellensúlyozza az animének más erősségei. :D
5/21 A kérdező kommentje:
Huhaa. Akkor van sok ellenérv is. Alap járaton szeretem a hosszú animéket, de sok animénél hiányoltam a szerelmi szálakat. Ahogy láttam a neten lesznek szerelmek, meg házasságok, sőt még gyerekek is akikrők külön sorozat lesz. Ezért érdekelne, hogy ha ilyen dolgokat is szeretnék látni (nem baj ha lassan alakul ki a dolog) akkor érdemes e bele kezdeni. Ugyanis a romantikus animék szerintem 70%-át láttam már :D
2021. júl. 13. 23:51
6/21 anonim válasza:
Gyerekként érdemes, ha felnőtt vagy szerintem nem.
7/21 anonim válasza:
Attól függetlenül megpróbálhatod, én ugyan untam, és a Bleachet jobban szerettem, de nem vagyunk egyformák. (A Bleachből a fillereket nem.)
8/21 anonim válasza:
Narutoban nincs szerelmi szál. Annyi, hogy a végén time skip után párként élnek a szereplők
9/21 anonim válasza:
Ahogy a 8-as mondja. Kb. semmit nem fogsz látni abból, hogy hogyan alakulnak ki ezek a kapcsolatok. Ha ennek a reményében fognál bele, akkor inkább ne.
10/21 anonim válasza:
Abszolút nem a kérdésedre válaszolok, de ha romantikus-akció animét néznél, akkor a Sousei no Onmyouji-t ajánlom inkább. Az egyik kedvenc shounenem, és elég ismeretlen mű. Nem annyira hosszú, és van benne rendesen romantika. A két főszereplő pedig kedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!