Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én tapasztalom azt, hogy...

Csak én tapasztalom azt, hogy a magyar animésekkel szinte csak hype animékről lehet beszélni?(Főleg Naruto, BnHA, AoT) Kevésbé ismert animéket jobban szeretem, de sokan még nem hallottak ezekről.

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 15:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Embertől függ, de sokan tényleg csak a mainstream, jórészt tévében magyarul leadott animéket ismerik. Ez főleg a tizenéves korosztályra, valamint a kezdőkre igaz. De vannak sokan - pl. én is -, akik szeretik a régi, vagy ritkább animéket. De én is nézek mainstream animét is.
2021. júl. 7. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Legtöbb magyar animés nem követi a az aktuális szezont. Csak megnézi azt, ami felkapott.
2021. júl. 7. 16:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

1-nek igaza van, én is hasonlóan vagyok ezzel.

Jópár éve animézek és imádom pl a my hero academiat, de ezen kívül rengeteg másik animét is láttam, nem olyan ismerteket is. És azok közül is vannak nagy kedvenceim. : )

De tényleg ahány ember, annyi szokás.

2021. júl. 7. 17:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Rossz közegben mozogsz.
2021. júl. 7. 17:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez régen is így volt, sokan csak az A+os, később Animaxos animéket ismerték csak, amikhez volt magyar szinkron. Meg ugye a mainstreamet.
2021. júl. 7. 21:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nézek kevésbé ismert animéket, és nem csak a felkapottokat. Csak sajnos nagyon sokan nem látták azokat a régiket és így elég nehéz😐
2021. júl. 7. 21:14
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Mert a magyar animések közül, akik beszélnek az animékről (a népszerű felületeken legalábbis, a veteránokat meg elmarják onnan) az újoncok és alja weebek. Ezek még vagy semmi mást nem láttak, vagy semmi nem érdekli őket, amihen nem egy OP főhős épít háremet, miután újjászületett egy fantasy RPG világban, mert elbäszta egy teherautó.
2021. júl. 8. 06:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem azért sok olyan van, aki követi a szezonos animék közül a kevésbé híreseket

meg ha ajánlotok régebbi nem hype animéket, lehet, hogy rájuk nézek

2021. júl. 8. 06:41
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Én kb mindenféle animét nézek akár felkapott akár nem, az a lényeg hogy tettszen és lekösse a figyelmemet. Olyanokat fel tudnék sorolni szerintem amiket még a legnagyobb anime fanok se ismernek pedíg rohadt jók.
2021. júl. 25. 05:49
 10/16 anonim ***** válasza:
43%
én pl. csak a dragon ball-t szeretem, mégis ott vagyok az összes con-on, akkor mi van?
2021. aug. 5. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!